Cap de setmana sobre rodes a Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00

Aquest passat cap de setmana Sant Hipòlit de Voltregà ha acollit a més de 80 patinadors que han recorregut la mítica carretera de La Trona, baixant a grans velocitats 2,3 km i recorrent 31 revolts sobre skates i patins en línia.

Tan el dissabte 15 de juny com el diumenge 16, Sant Hipòlit s'ha omplert de visitants i participants per viure en directe aquestes espectaculars curses sobre rodes que es van programar en un horari de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h fent talls a la carretera BV4608 de 30 minuts i obertures de 10 minuts. La carretera ha estat protegida amb 750 bales de palla per a garantir uns descens amb seguretat.

Més de 80 inscrits i moltíssims amants d'aquest esport i encuriosits van passar el cap de setmana al municipi gaudint d'aquesta primera edició de La Trona Freeride que es pot dir que ha estat tot un èxit. Durant el dia, els patinadors i patinadores feien varis descensos des de dalt de la carretera i disposaven d'una zona habilitada per a ells, furgonetes i tendes d'acampada per a descansar a més a més d'una foodtruck a La Rampa (skatepark) i una sessió de discjòquei al vespre del dissabte per a patinar nocturnament gaudint d'un ambient festiu. 

Esperem amb ganes poder donar continuïtat a aquest esdeveniment i que Sant Hipòlit pugui tornar a promoure una esdevinença com aquesta properament amb un increment de participació i una visibilització que vagi anant en augment. 

Darrera actualització: 17.06.2019 | 17:24