Manel Fortià i Magalí Sare, Cançons (En veu de Dona)

Divendres, 8 de març de 2019 (De 20.30 h a 21.30 h)

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petit format la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari.

Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nutrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.

Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular i composicions pròpies conformen el menú que en cada concert pot variar depenent de l’espai i l’ambient que es creï, fent així de cada actuació un espectacle únic i irrepetible.

El seu directe molt ric, variat i apte per tot tipus de públic no deixa a ningú indiferent. Tot hi que el concepte esencial es basa en el duet, la formació també és ampliable a trio o quartet afegint-hi algun element més com pot ser piano, guitarra, trompeta, saxo o bateria, en el cas que sigui més addient per l’espai.

En el següent enllaç podem veure un exemple d’algunes coses que ens podem trobar en un concert de Magalí Sare & Manel Fortià.

Quin cost té:

Gratuït

Teatre Municipal

Carrer de l'Església,1 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Correu electrònic: st.hipolit@diba.cat
Lloc web: teatresanthipolitvoltrega.cat/
Darrera actualització: 07.12.2018 | 17:08