UN NADAL DIFERENT PERÒ IGUAL DE BONIC

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

Tot i les circumstàncies excepcionals d’aquest any, a Sant Hipòlit de Voltregà hem pogut gaudir d’un conjunt d’activitats i tallers de Nadal que han permès viure unes festes diferents però igualment plenes de màgia i il·lusió.

El Nadal es va estrenar amb les activitats organitzades per l’espai jove El Ganxo,  dirigides a tots els infants i jov@s del municipi. Entre aquestes activitats destacar el taller de Tir amb arc, cerbatana i circuit d’habilitats.

Amb un caràcter més artístic, dues manualitats, la felicitació gegant de Nadal i el quadre hivernal. Les dues propostes, es van omplir amb tot l’aforament possible.

També es van portar a terme altres activitats més culturals, com un Contacontes musicats, un espectacle de contes dibuixats i un espectacle de Màgia que va tenir un gran èxit i hi van participar moltes famílies del poble.

La màgia del Nadal va seguir amb el Campament de la Patge, que es va portar a terme a la Casa del Mallol els dies 2, 3, 4 i 5 de Gener amb l’objectiu que tots els nens i nenes poguessin entregar la seva carta i fer-la arribar als Reis Mags. En total van passar 140 famílies, amb cita prèvia, que van poder gaudir d’un recorregut passant per l’exposició de pessebres, la visita al patge, la fàbrica de joguines i la zona dels carboners.

Les festes van acabar amb la màgica nit de Reis, on tots els veïns i veïnes del poble vam poder gaudir, des de casa, d’una nit especial i plena d’il·lusió. Els Reis van recórrer tots els carrers del poble, passant per cada casa, on eren rebuts, des de les finestres, per tots els nens, nenes, famílies, avis i àvies, que els esperaven amb molta emoció.

A les 20.45 h els Reis van fer el  discurs oficial, que es va poder escoltar a partir de les xarxes socials de l’ajuntament, i un cop acabat, la màgia es va fer realitat. El repic de campanes, la volada de fanalets i els castells de focs van omplir el poble de llum i color, deixant enrere una nit de Reis difícil d’oblidar.

Darrera actualització: 18.01.2021 | 12:02