Un èxit a la Xa Trobada de Puntaires de Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 00:00

El passat diumenge 12 de maig va tenir lloc la 10a trobada de Puntaires de Sant Hipòlit de Voltregà, una trobada que es va iniciar de bon matí amb la preparació, la rebuda  i la benvinguda de les gairebé dues-centes puntaires que hi van participar.

Pobles d’arreu de Catalunya van ser presents en aquesta 10a trobada i a través de les puntaires i els seus coixins de punta, es van poder veure treballs i peces de gran qualitat artística d’aquest art tradicional català.

Les participants van poder gaudir d’un bon esmorzar mentre feien la punta de coixí alhora que van rebre un obsequi record de la Xa Trobada que consistia en una ampolla de cava engalanada amb uns boixets, que vam preparar amb molta il·lusió les organitzadores d’aquesta de la matinal artesana.

Aquesta trobada que es fa cada dos anys a Sant Hipòlit de Voltregà i en aquesta edició podem dir que la jornada es va desenvolupar en el marc d’un dia de primavera assolellat, fet que va fer encara més agradable el moment.

Gràcies a totes i a tots els que hi vau col·laborar en l’organització i a totes i a tots els que hi vau participar. Us esperem de nou a la propera edició, el 2020 a Sant Hipòlit de Voltregà

 

 

Darrera actualització: 13.05.2019 | 14:59