Sant Hipòlit s'engalana per Nadal

Dijous, 6 de desembre de 2018 a les 08:00

L'encesa de llums i els avets engalanats per l'escola Abat Oliba del municipi i per Llanetes amb Companyia formen part de l'ambientació nadalenca d'aquestes festes que han donat el tret de sortida al programa d'activitats que ha preparat l'ajuntament amb la col·laboració de les entitats del municipi per festejar el Nadal.

Durant aquesta setmana s'han ultimat els preparatius per tal que els carrers i places del municipi puguin acollir el seguit d'activitats que arrencaran aquest divendres, 7 de desembre de 2018, amb el taller de tions, que es durà a terme de 10 a 13 hores, a la plaça Nova i de 16 a 19 hores al Ganxo.

El proper cap de setmana, 16 de desembre, hi ha el concert Un Món de Nadales amb Cris Juanico, un concert solidari en què participen els alumnes de l'Escola Municipal de Música del municipi, la coral Contratemps i el Cor la Veu de Voltregà. Tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3.

El dia 21 de desembre, a les 16.30 hores, farem cagar el Tió sota el pont del torrent de Mitjavila i què millor que acompanyar-ho d'una xocolatada!

El programa corresponent a la setmana de Nadal, del 24 al 30 de desembre, compta amb activitats diàries que van des de l'exposició de pessebres i diorames, el tradicional concert de Sant Esteve del Cor la Veu de Voltregà a les representacions dels pastorets que cada any es fan al teatre i que aniran a càrrec del Grup de Teatre i dirigits per Sergi Marcos.

Acomiadem l'any 2018 amb la festa de Cap d'Any i donem la benvinguda el 2019 amb la festa de Cap d'Any a la Pista.

Un dels moments més esperats serà l'obertura del Sanhijoc Parc de Nadal, un espai lúdic per a infants, amb diverses activitats com ara tallers, inflables, espais esportius, entre altres, que es durà a terme els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019, de les 17 a les 20 hores a la Pista.

El 4 de gener el patge reial rebrà les cartes dels infants a la caseta de la Pista i el dia 5 de gener la cavalcada de reis donarà per finalitzades les festes Nadalenques.

Propostes per tots els gustos i edats ofereix el programa de Nadal de Sant Hipòlit de Voltregà que pots consultar en aquesta pàgina.

BONES FESTES!

 

 

Darrera actualització: 07.12.2018 | 17:32