Sant Hipòlit de Voltregà solidari

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 00:00

Durant aquest any 2019 que hem deixat enrere, Sant Hipòlit ha destacat per moltes raons i una d'elles i de la qual és motiu d'un immens orgull és la solidaritat de la ciutadania d'aquest municipi.  

El resultat d'aquesta solidaritat per part dels habitants ha estat nombrós i molt satisfactori. S'han recollit 840 kg de taps que equivalen a 126€ que s'han destinat a l'Associació Messaia i a l'Hospital Sant Joan de Déu. La feina de les "Llanetes amb companyia" també ha estat molt grata i com sempre han provocat somriures amb els seus ninots fets de ganxet a l'Hospital General de Vic, al Sant Joan de Déu i a la Vall d'Hebron.

També s'han recollit sis caixes grosses plenes de roba d'abric i mantes així com 5 sacs farcits de joguines. Durant el concert que es va celebrar al Pavelló Municipal de La Pista a càrrec de l'Escola de Música en motiu del seu 35è aniversari i de La Marató de TV3 es van recaptar un total de 501,83€. En el festival de dansa urbana i hip-hop organitzat pel Fitness Voltregà es van recaptar un total de 832,60€. 

Des de les escoles es van dissenyar unes postals solidàries que es van portar als comerços locals per destinar els guanys obtinguts a la campanya de La Marató de TV3. Encara s'està fent un recompte del resultat d'aquesta iniciativa i properament es farà públic. 

Només ens queda agraïr de tot cor aquestes iniciatives solidàries i traslladar a la ciutadania el nostre orgull i les nostres més sinceres felicitacions. 


 

Darrera actualització: 09.01.2020 | 11:16