Sant Hipòlit de Voltregà s’incorpora al Fem Dansa 2018

Dijous, 10 de maig de 2018

El Festival Sismògraf va servir de marc per la trobada institucional dels organitzadors i municipis participants al Fem Dansa, projecte liderat per l'APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es va presentar oficialment la incorporació de Sant Hipòlit de Voltregà, que s'uneix a Tremp, Martorell, Palamós, Sant Joan de les Abadesses, Juneda i Alcover en el repte d'acostar la dansa al territori català.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i de l'altra permetre que la ciutadania s'acosti a la dansa com a disciplina artística. El resultats són molt positius: Al 2017 sis municipis de Catalunya van programar, durant la tardor, un total de 33 actuacions de dansa i 14 tallers i pràctiques artístiques entre espectacles de carrer, de participació, espectacles de sala, espectacles per a públic familiar, accions de dinamització de públics, tallers oberts de dansa, presentacions de llibres, converses i col·loquis post-funcions, entrevistes...

El Fem Dansa forma part del pla de d'impuls de la dansa (2016-2017) que té voluntat de continuïtat en els propers anys, i consta de sis accions específiques que complementaran les polítiques de foment de la dansa, a fi de crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de la dansa, per a la seva difusió, visibilitat i sociabilització.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 15:22