Gran èxit del taller Arenart a la Casa del Mallol

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 00:00

Ahir dimarts 17 de desembre de 17 h a 19 h a la Sala de les Teixidores de la Casa del Mallol es va dur a terme el taller Arenart.

Aquest taller consistia en pintar un dibuix amb sorra de diferents colors.

Des d'un bon principi ja va venir força gent, fins i tot al cap d'una estona d'ahver iniciat el taller. Per a que tothom hi pogués participar, vist l'èxit d'assistència es van haver de fer torns per a pintar. Els nens i nenes estaven molt entregats amb el què s'havia de fer, però els pares i les mares encara més! Van venir infants de totes les edats, i també vàren venir els membres del Jo Soc Tu Som Tots amb les monitores del Ganxo. Tothom va quedar molt content i les persones responsables del taller van rebre un munt de felicitacions ben merescudes.


Pel que fa a la manualitat, aquesta consistia en pintar un dels quatre dibuixos disponibles que hi havia per triar amb la temàtica de Nadal. Llavors de mica en mica es treien les enganxines que cobrien les parts del dibuix. La tècnica era simplement tirar la sorra del color triat sobre la part del dibuix en què s'havia tret l'eganxina, i llavors retirar la resta. Això sí, es recomanava fer de colors més foscos a més clars i de detalls petitis a més grans!

Ha estat un molt bon taller i molt exitós!
 

Darrera actualització: 18.12.2019 | 09:32