El Mallol actiu, repassem algunes activitats i espectacles que ha acollit

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

Des del dijous 28 de novembre fins aquest primer dia de desembre, la casa del Mallol ha obert les seves portes a espectacles i activitats molt participatius i preciosos que la ciutadania del poble ha pogut gaudir i descobrir. 

Dijous 28 de novmebre es va habilitar el Saló del Paraire gaudint d'una vesprada acompanyada de l'audiovisual de cinema de muntanya "2019 El primer pas" protagonitzat per l'alpinista Stefi Troguet. 

El dia següent, el mateix saló va acollir les propostes dels comerços i empreses de serveis del Voltreganès oferint un avanç del Nadal, gastronomia i música per a tota aquella gent que tingués curiositat! Després d'axiò la gent es va poder assentar i gaudir d'un espectacle molt íntim i sensible dut a terme per una cantant i una ballarina que van portar al saló una proposta trencadora on barrejaven música, dansa, poesia i molta crítica social. "Les Mambes", que és com es diu el nom de la companyia, van van impregnar als assistents d'energia els quals van quedar molt satisfets. 

Finalment diumenge es va despedir la setmana amb una espectacle participatiu familiar anomenat "Un món de cartró, tu fas l'espectacle" a càrrec de la Cia CREAMOVIMENT i, seguidament es va culminar el cap de setmana amb l'actuació de la Tabalada Foc i Ganxo i un petit refrigeri per acompanyar. 

La Casa del Mallol resta activa durant tot el Nadal i a partir d'ara i pretén ser un centre cultural de referència comarcal acollint propostes diverses per a fer encara més viu el municipi. 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 14:37