COMUNICAT OFICIAL. Sant Hipòlit de Voltregà activa mesures per prevenir el contagi del coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

Es procedeix al tancament dels equipaments municipals a partir de divendres dia 13 de març i durant les properes dues setmanes.

Aquest vespres s’han reunit tots els grups polítics representants de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i han acordat implementar un seguit de mesures per prevenir el contagi del coronavirus al nostre municipi. Les mesures son aplicables a partir de demà mateix (divendres 13 de març) i s’allargaran durant dues setmanes fins divendres dia 27 de març.

Equipaments municipals:

Es procedeix al tancament dels equipaments municipals i, per tant, a l’anul·lació de les activitats que hi havia programades: Pavellons Municipals d’Esports, Camp de Futbol, el Ganxo, Casa de Cultura del Mallol, l’Ateneu, Escola Municipal de Música, la Biblioteca Municipal i del Teatre Municipal. Pel que fa a la Font de la Sala queda totalment prohibit fer ús de les barbacoes i per qualsevol activitat organitzada. Així mateix, totes les sol·licituds tramitades que s’havien concedit queden anul·lades.

Equipaments de gent gran:

Es procedeix al tancament de la Llar i també del Centre de Dia de la Residència i de totes les activitats programades. Seguint les indicacions de la Generalitat, i fins a nova ordre, es limiten les visites a la Residència Fundació Gallifa (més informació per telèfon al 938502709).

Escoles i activitats extraescolars:

El Departament d’Educació de la Generalitat ja ha anunciat que tots els centres escolars tancaran a partir de divendres dia 13 de març. Activitats: Totes les activitats programades per l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, ja siguin en equipaments i instal·lacions municipals o a la via pública, queden anul·lades.

Mercat setmanal:

Durant dues setmanes s’anul·la el mercat setmanal del dijous a l’aparcament de la Pista.

Oficina d’Atenció a la Ciutadania:

L’Oficina d’Atenció Ciutadana romandrà oberta i s’aniran aplicant les mesures oportunes per garantir el servei, mentre sigui possible.

Des del consistori també es vol fer una crida a la població en general per tal que s’evitin les concentracions de persones. Així mateix també demanem que la ciutadania es mantingui informada a través de canals oficials i que s’eviti la difusió d’informacions no contrastades. Davant de qualsevol dubte es recomana trucar al telèfon 061 i la informació actualitzada la podeu seguir a través del web del Departament de Salut.

A nivell local, es crea un grup de seguiment, per tal de poder seguir l’evolució i al mateix temps poder traslladar tota la informació als nostres veïns i veïnes a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Demanem als veïns i veïnes seny, comprensió, responsabilitat i solidaritat. I per acabar volem donar les gràcies a les entitats, als clubs esportius, i a la població en general per la comprensió.

Sant Hipòlit de Voltregà, març del 2020

Darrera actualització: 12.03.2020 | 22:12