Anna Sahun presenta “Nenes i Nens”

Diumenge, 24 de novembre de 2019 (De 18.00 h a 19.30 h)

Anna Sahun presenta Nenes i Nens al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Un monòleg dirigit per Joel Joan amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre sexes.

SINOPSI

Ella és una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Està casada amb un paio espavilat amb qui ha acabat tenint dos fills. La gran vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà els bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”. Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

Nenes i nens és un repte. Per a tothom. Per l’actriu que l’interpreta, sens dubte, però per a l’espectador que l’hagi de veure, també.

Nenes i nens és un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions.

La nostra heroïna és una dona valenta i intel·ligent que ens explica la seva vida tal com la sent, tal com la pensa. Sense endolcir-la, ni maquillar-la.

Imagineu-vos que sou en un “club nocturn de comèdia” i que de sobte puja a l’escenari una dona que us fa riure amb les seves misèries. Una dona que no sent compassió per ella mateixa i que sap riure’s de tot.

Bé, de tot, tot… potser encara no.

Però Nenes i nens no és només un monòleg per riure de les ocurrències de la nostra protagonista. Nenes i nens és un cop de puny al masclisme invisible, latent i corrosiu que no desapareix de les nostres societats i que de tant en tant es mostra amb tota la seva cruesa. Nenes i nens és un acte de coratge davant de l’adversitat, davant del que és incomprensible i inassumible. És una oda a la vida. Una llum d’esperança. Rendir-se no és una opció.

Joel Joan

Quin cost té:

9€

Teatre Municipal

Carrer de l'Església,1 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Correu electrònic: st.hipolit@diba.cat
Lloc web: teatresanthipolitvoltrega.cat/
Darrera actualització: 01.10.2019 | 10:49