Presentació de la 15a edició del Festival Artot 2021

Dimecres, 30 de juny de 2021

Aquest dilluns dia 28 de juny, va tenir lloc la roda de premsa i presentació del festival d'arts escèniques "ARTOT, un juliol amb art" a la font del Bac de Sant Hipòlit de Voltregà.

La presentació es va portar a terme en un espai natural com és la font del Bac, donat que és un tram de paisatge que s'ha rehabilitat en els últims temps i que formarà part dels escenaris d'enguany. En aquest mateix entorn, es va destacar una peça que s'hi ha creat a mida. Una experiència sensorial que té per nom PARLAR AMB LES PLANTES PER ARRIBAR A UN PAISATGE.

La programació de l'ARTOT en la seva 15a edició, aposta per un esglaó més en la professionalitat dels artistes, la qualitat, i sobretot la diversitat per generar nous públics. Propostes adreçades a la mainada, als joves i a tots els públics en general, amb un enfocament trencador i innovador que, amb nous formats, no deixarà a ningú indiferent.

Des de propostes de circ, a dansa amb un caràcter més contemporani, a artistes emergents i contemporanis de vàries disciplines, fins a noms de primer nivell d'artistes com Clara Peya i Albert Pla, conformaran aquesta edició.

L'ARTOT, torna al seu estat pur i esdevé una proposta escènica diversificada en diferents espais del poble, per tal de dinamitzar els carrers, els parcs i així donar vida i cultura a Sant Hipòlit de Voltregà. Una gran oportunitat per a gaudir de propostes de primer nivell a tocar de casa.

Cultura de proximitat i de qualitat. Una gran aposta de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Darrera actualització: 30.06.2021 | 10:34