Sant Hipòlit participa en el reconeixement als atletes del Club CAR Sant Tomàs participants als Jocs Special Olymics 2018

Dimecres, 31 d’octubre de 2018

Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels municipis d’Osona amb esportistes participants als Special Olympics 2018 els van lliurar un obsequi a l’acte celebrat a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic.

Un total de 47 atletes del Club CAR Sant Tomàs van representar la ciutat de Vic i comarca d’Osona als Jocs Special Olympics 2018 que van tenir lloc a Andorra i la Seu d’Urgell entre el 4 i el 7 d’octubre. Per aquest motiu, la sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic va acollir ahir al vespre una recepció oficial per reconèixer  “la responsabilitat, l’orgull, l’esforç i el compromís dels atletes participants de la ciutat i comarca” tal com anunciava l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. “Sou una lliçó de treball en equip amb companys, famílies, monitors i entrenadors”, va reblar Anna Erra.

L’Alcalde, Hipòlit Serra, també va agrair el suport del Club Patí Voltregà, Unió Esportiva Tona, Atlètic Club Manlleu i Club Bàsquet Vic per “afavorir la inclusió social de les persones de Sant Tomàs en la pràctica de l’esport”.

Reconeixement comarcal

L’acte també va comptar amb la participació d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels municipis amb esportistes participants als Special Olympics, celebrats entre el 4 i el 7 d’octubre a Andorra i La Seu d’Urgell: Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Albert Serra, alcalde de Roda de Ter; Anna Magem, alcaldessa de Balenyà; Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló; Èric Sibina, alcalde de Sant Pere de Torelló; Emili Benito, alcalde de Sant Bartomeu del Grau; Miquel Espona, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tona; Marc Vilarrasa, regidors d’Esports de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta; Montserrat Faro; regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Gurb; Sergi Velasco, regidor d’Esport de l’Ajuntament de Calldetenes; Maria Teresa Espadaler, regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora; Carles Sunyol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer; i Xavier Redorta, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Malla. Tots ells van pronunciar unes paraules als 47 esportistes homenatjats i els van lliurar un record del municipi.

Darrera actualització: 31.10.2018 | 15:27