Taulell virtual SLO

EL CLUB DE LA FEINA VIRTUAL

Benvinguts i benvingudes al Club de la Feina Virtual,

Hem habilitat aquest espai perquè mentre duri aquest confinament no podem obrir l’espai físic del Club de la Feina, però entenem que hem de seguir treballant igualment per trobar feina, o procurar una millora laboral si és el què esteu buscant.

Aquests dies estan sent especialment complicats per tots, en totes les àrees de la nostra vida, i no és diferent en el mercat de treball, que com sabeu, està bastant afectat. Moltes empreses es veuen en la obligació de tancar, i altres de reduir plantilles i fer canvis estructurals. Per tant, lligat a tot això, les ofertes de feina han baixat. De totes maneres us posem aquí un seguit d’enllaços que podeu consultar per veure ofertes de treball:

https://xaloc.diba.cat/ És la web de les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals d’Ocupació de Diputació de Barcelona XALOC, entre els quals ens hi trobem nosaltres. Recordeu que tothom pot consultar les ofertes, però només s’hi poden inscriure les persones registrades. Actualment no estem fent entrevistes, si vols inscriure’t hauràs de demanar hora via correu electrònic a. promocioeconomica.voltreganes@gmail.comper quan tornem a la normalitat.

 https://feinaactiva.gencat.cat/web/

https://www.laplanaweb.com/treball/

Aquesta setmana us proposem un seguit de recursos perquè pugueu dedicar, ara que teniu temps, una estona a analitzar la vostra situació actual, en quin punt us trobeu a nivell professional, què coneixeu de vosaltres, què us pot servir i cal potenciar i què és allò que hem de millorar.

És tot un repte! I el resultat valdrà la pena, n’estem segurs!

Hi ha una pàgina web molt interessant, amb molts recursos, exemples i documents de treball, gestionada per grans professionals que ens permetran treballar des de casa el nostre itinerari professional. És de domini públic i totalment gratuïta.

Us apunteu?

L’enllaç és el següent:

http://mapalaboral.org

Us recomano que ho feu, tant si esteu buscant feina com si us esteu plantejant un canvi professional. Us permetrà conèixer millor les vostres inquietuds professionals i valorar quin ha de ser el camí que heu de seguir per aconseguir els vostres objectius laborals. Això que farem es diu MAPA LABORAL O ITINERARI D’INSERSIÓ LABORAL.

Si entreu a la web veureu que hi ha 4 grans blocs de treball, i l’ordre seria el següent:

 1. IDENTIFICA
 2. EXPLORA
 3. DECIDEIX
 4. ACTUA

En cada un d’aquests blocs hi ha tot un seguit d’apartats i documents per llegir i treballar. És fàcil de seguir, tot i que ja us dic per avançat que us hi heu de concentrar i que trigareu una estona en cada un d’ells. Està bé que seguim els següents passos a l’hora de treballar-hi:

 1. Llegir la informació que ens faciliten de cada secció.
 2. Mirar el document de treball.
 3. Reflexionar sobre el document de treball.
 4. Treballar el document
 5. Analitzar-lo
 6. Passar al següent punt

No tingueu pressa, aneu fent amb calma i preneu-vos el temps que necessiteu en cada un dels passos. No importa si en un ens quedem més encallats, i tampoc ens hem de pressionar, si veiem que estem cansats o no és un bon moment, ho deixem i continuem al dia següent.

Si aneu molt avançats i voleu anar seguint, ho podeu fer, però recordeu que és un procés que s’ha de fer ben fet, i que cal anar-hi reflexionant.

Si teniu dubtes o voleu contactar amb el Servi Local d’Ocupació del Voltreganès:

promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

Us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Ànims i endavant!

Dijous de la setmana que ve, nova proposta de treball!

Rep informació sobre el CLUB DE LA FEINA VIRTUAL

Si no t’ha arribat la informació per formar part d’aquesta iniciativa és perquè no tenim el teu contacte però si t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del mail  promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

TREBALLEM LES COMPETÈNCIES!

Aquesta setmana la proposta que us fem és treballar les competències. Us animem a que us conegueu més a fons i que exploreu aquelles competències que heu anat adquirint al llarg de la vostra trajectoria professional i personal que us poden ajudar a trobar una feina en el sector que desitgeu. Tant si és el mateix al que ja us dedicaveu, com si és un de diferent, perquè veureu que la majoria son compatibles. Analitzeu quines teniu, a quin nivell. Després analitzeu quines necessiteu pel lloc de treball que voleu busca, i si heu de millorar nivell o si les heu de desenvolupar. Sort i ànims!

Pots accedir a un diccionari de competències a través d’aquest enllaç:

http://mapalaboral.org/files/pdf/diccionari-de-competencies.pdf

En aquest enllaç veuràs que diu per Joves i recorda, tinguis l’edat que tinguis, si estàs en edat laborable és que ets jove! ;)

En aquest document podràs treballar competències com:

 •           Adaptabilitat
 •           Comunicació
 •           Disposició a l’aprenentatge
 •           Gestió de les emocions
 •           Identificació
 •           Iniciativa – autonomía
 •           Organització
 •           Relació interpersonal
 •           Responsabilitat
 •           TIC (tractament de la información i competència digital)

Hi trobareu la definició, aspectes que et faran reconèixer si la tens o no i per tant, com millorar-la. Recordeu que és molt important que quan identifiqueu competències que teniu, pogueu posar exemples pràctics on es demostri que la teniu i la poseu en pràctica, perquè possiblement en una entrevista de treball us ho faran dir. A més a més, cal dir que a l’hora de treballar, també la haureu de posar en pràctica, perquè és possible que us hagin contractat per disposar de determinades competències que heu dit que teniu.

Al final del document veureu que hi ha més diccionaris que podeu consultar, i és que de competències n’hi ha moltes, i d’agrupacions de competències també. És important saber discriminar entre diferents tipus de competències, i cal saber que s’organitzen en moltes categories diferens, però les més importants podriem dir que són:

Competències Transversals: Son les que adquirim al llarg de la vida en les diferents activitas que desenvolupem.

Competències bàsiques: Son les que hem adquirit a nivell curricular a l’escola, institut, …

Competències professionals: Son les que adquirim en el nostre lloc de treball.

Recordeu per per dubtes i /o consultes us podeu posar en contacte amb la técnica de referencia d’ocupació al mail que teniu: promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

Ànims amb la feina i aprofitem aquests dies per seguir avançant i perfiant el nostre perfil professional!

 

CURRICULUM

Aquesta setmana et proposo fer el currículum. Tenim els ingredients indispensables i els hem treballant en les dues anteriors sessions:

Mapa laboral: Ja saps què vols i com hi pots arribar.

Competències: Saps quines tens, quines pots millorar i quines has d’adquirir.

Doncs ara anem a posar per escrit de manera molt visual allò que professionalment et representa.

El currículum reflexa qui ets, i per tant, això és el què ha de mostrar. Quan enviem el currículum a una empresa, i més avui dia que ho fem de forma telemàtica, hem d’entendre que és la nostra representació, i que el què veuen en el currículum som nosaltres. Hem de pensar doncs quina és la millor imatge de nosaltres mateixos, sense enganyar, que volem mostrar. Si a més a més ho podem fer de manera que marqui la diferència amb la resta de candidats que es puguin presentar, no volem passar desapercebuts.

Hi ha molts tipus de currículums i et convido a que facis recerca per internet per veure quina és la millor opció per tu, tenint en compte com ets, però també a quin sector et vols dedicar i quin és per tant el més encertat. És a dir, no és el mateix buscar feina de disseny gràfic que buscar feina administrativa, perquè en cada un d’aquests llocs es valoren aspectes molt diferents pel què fa a ofimàtica, creativitat, domini de programes específics de disseny, etc.

Així doncs, hem de valorar les diferents opicions que tenim:

Vídeo currículum, curriculum per competències, curriculum europeu, curriculum cronològic, cronològic invers, creatiu, etc.

 

Un altre aspecte molt important que has de tenir en compte és:

 • Presentaré el meu currículum a varies empreses però sempre dins del mateix sector. D’acord, però acompanya’l d’una carta de presentació, i personalitza-la per a cada una de les empreses a les que el presentis. Per tant, et recomano mirar si trobes informació de cada una de les empreses que vols presentar la teva candidatura. Ho pots buscar per internet, segur que tindran pàgina web o trobaràs alguna noticia o referència que et pugui servir, i un telèfon de contacte on trucar per saber a quina persona i quin càrrec ocupa a qui li has de dirigir la carta.
 • Si et vols presentar a diverses ofertes, que son de sectors diferents, et recomano que tinguis més d’un model de currículum, i que cada un respongui a les necessitats del sector. Això ho pots aconseguir concretant cursos de formació específics que hagis fet del sector a que es refereix l’oferta, i també a les experiències professionals que tinguis. Potencia aquests dos aspectes per damunt de la resta. I també personalitza cada una de les cartes de presentació que enviïs.

Per fer aquesta tasca pots partir d’un currículum i una carta de presentació model on hi tinguis tota la informació. I a partir d’aquí, personalitzar-la afegint contingut extra o traient el de menor rellevància en funció del sector al que el dirigeixis.

Ja sabem que buscar feina de forma activa i conscient per aconseguir un bon lloc de treball, no és fàcil, i que és en sí mateixa una gran tasca a fer. Sabem que has d’invertir unes quantes hores, recursos i esforç. Però ara en disposes i segur que el resultat valdrà la pena.

No sabem quina és la teva situació actual, però si estàs aquí treballant aquests aspectes és que necessites o vols una feina. T’animem doncs a posar en pràctica aquests consells i recursos, i et facilitem el contacte perquè si necessites suport o resoldre dubtes relacionats amb el mercat laboral ens els puguis fer arribar.

Llocs on trobar informació relativa a currículums i cartes de presentació:

Podeu fer recerca lliure al google

Quan tingueu clar el tipus de curriculum, podeu utilitzar el programa CANVA per fer-lo. Molt creatiu, amb plantilles i fàcil de fer servir. No cal descarregar-se el programa, es fa servir on-line i és gratuït durant un temps.

http://serveisolidari.org/ca/quefem/FORMACIO/TICs/recursosfeina

https://marcocreativo.es/blog/curriculums-y-portafolios-creativos-diseno-original/

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/eines/cv_carta/curriculum/index.jsp

 

 

L’ENTREVISTA DE TREBALL

Aquestes darreres setmanes hem anat fent camí sobre el procés de la recerca de feina, i es pot dir que hem treballat molt i que ja ho tenim tot fet. Es tracta d’enviar o presentar a les empreses seleccionades la nostra candidatura: el currículum i la carta de presentació, bé per una oferta de feina vigent, o bé perquè volem presentar-nos perquè ens tinguin en compte si sorgeix la oportunitat.

Doncs ara el pas que ens queda és treballar l’ENTREVISTA perquè quan ens citin, hi anem preparats i amb la seguretat necessària perquè vegin en nosaltres el candidat que estan buscant.

Primer de tot, hem de dir, que si heu anat seguint tots els passos teniu molta feina avançada, ja que us coneixeu molt bé, sabeu què podeu aportar al lloc de treball, com sou de professionals i quines potencialitats teniu. Coneixeu bé la vostra formació i experiència laboral i per tant, en aquesta fase aneu més que preparats.

Però una entrevista no es queda aquí, es complementa de molts aspectes i cal tenir-los presents perquè no ens agafin per sorpresa en cap:

IMATGE: Hem de presentar una imatge endreçada, cohesionada i formal. Que vagi en consonància al lloc de treball al que ens presentem i a l’empresa on anem. La higiene personal és molt important, i l’estat de la roba que ens posem també.

Hem de dur el currículum i la carta de presentació, dues còpies de cada un, en un portafolis, carpeta o qualsevol altre suport que ens permeti preservar-ho en les millors condicions.

PUNTUALITAT: És preferible sortir de casa amb el temps suficient de poder arribar amb tranquil·litat i que si sorgeix algun contratemps pel camí no ens fàcil arribar tard. És bo arribar uns cinc minuts abans. Si arribem tard perquè hem tingut un contratemps que no hem pogut evitar, cal trucar a l’empresa i avisar del què ha passat a l’hora que tenim l’entrevista o abans si ja ho hem previst.

EMPRESA: Ens hem d’ubicar del lloc on està situada l’empresa on anem a fer l’entrevista i el lloc de treball si no és el mateix. També ens hem d’informar de com és l’empresa: organigrama, què fan filosofia de treball... i allò que la fa diferent de la resta. És important agafar un aspecte de l’empresa que ens agradi i treballar-lo per quan ens preguntin perquè volem treballar amb ells. Podem buscar informació per internet.

PERSONA QUE ENS ENTREVISTA: Si podem saber qui és millor: nom i cognoms i càrrec que ocupa dins de l’empresa. Quan ens truquin per citar-nos podem demanar qui és la persona que ens farà l’entrevista.

LLOC DE TREBALL: Hem de conèixer bé el lloc de treball que ens estan oferint, per poder demostrar que valem pel lloc. Si anem a cegues, difícilment podem dir perquè som millors per aquest lloc de treball. Quan ens presentem com a candidats, hem de conèixer el lloc on ens presentem, saber què requereix i si és el què estem buscant i si estem preparats per a desenvolupar-lo, o bé si en podem aprendre.

CURRICULUM: Hem de conèixer perfectament el què diu el nostre currículum i hem de poder justificar i respondre tot el què ens demanin al respecte: empreses on hem estat, formació que hem fet, referències que poden sol·licitar d’anteriors llocs de treball, competències adquirides, ... tot. Per això és molt important no dir mentides, i que el currículum estigui al nostre nivell i respongui a qui som i què sabem. De les competències que hem descrit al currículum que tenim i que hem adquirit, hem de poder posar exemples clars i reals si ens ho demanen.

LLENGUATGE CORPORAL: Una gran part de la comunicació que transmetem es fa a través del cos: posició, moviment, tics, mirades, etc. I es té en compte també durant les entrevistes de treball. Hem de mostrar una actitud oberta, positiva, relaxada i de seguretat. Podeu buscar llenguatge corporal per internet i entrenar quines poden ser les millors posicions i actituds: Donar la ma amb fermesa a l’inici de l’entrevista a tall de presentació, somriure, mirar als ulls per demostrar franquesa, no creuar els braços perquè posaríem una barrera entre nosaltres i l’entrevistador, etc. Tot és entrenable i val la pena dedicar una estona a saber què fem quan estem nerviosos i com podem dissimular.

POSSIBLES PREGUNTES DURANT L’ENTREVISTA: És possible buscar per internet tipus d’entrevista i principals preguntes que ens poden fer durant una entrevista. Així doncs podem buscar-ho i preparar-nos les respostes. Fins i tot podem demanar a algú que ens ajudi fent d’entrevistador i que faci una valoració de com ho fem. Això és una tècnica que es diu ROLE PLAYING i funciona molt bé.

Possibles preguntes crítiques que has de preparar bé:

 • Intervals de temps sense treballar: Segurament et demanaran què has estat fent durant aquell lapsus de temps i perquè no vas treballar. Potser tens una explicació molt bona però potser, tot i que la pots respondre perfectament creus que no agradarà: doncs no hem de mentir, hem fet el què hem fet perquè la situació ha anat així o bé perquè així ho hem decidit. Mostrem-nos segurs, exposem factors positius d’aquell període de temps, què hem adquirit i de què ens ha servit.

Exemple: Vaig estar 3 anys fora del mercat de treball per cuidar a la meva família. Va ser una decisió premeditada, perquè volia fer-ho, Durant aquest temps m’he conegut molt a mi mateixa, he pogut fer formació i satisfer necessitats personals que podrien haver impedit compaginar amb la meva vida professional. He pogut decidir què vull fer i preparar-me per fer-ho. I és gràcies a tot això que ara soc aquí. He superat reptes, he estat sota molta pressió i he conegut aspectes de mi que no coneixia i que ara puc aplicar a la feina: organització, planificació, treball en equip, comunicació, etc.

Es tracta de pensar en positiu i saber posar en valor tot allò que fem i que hem fet, perquè tota experiència de vida ens dóna un aprenentatge i ens fa desenvolupar unes competències que segurament podrem aprofitar en altres contextos.

 • Molts canvis de feina: Hi ha persones que han passat períodes de temps entran i sortint de diverses empreses, sense estabilitat. Cal que exposem que el mercat laboral està canviant i que actualment moltes empreses funcionen sota demanda de producció, i que fan per pics de feina utlitzant les ETT. Les empreses han quedat contentes amb la feina, perquè he repetit en algun cas, però sobretot perquè l’ETT per la que treballo sempre m’avisa quan surt alguna cosa, per tant, es que tenen bones referències.
 • També ens podem trobar que estem treballant però busquem una millora. I quan ens demanen perquè volem canviar, hem de ser molt curosos amb la resposta: No podem fer quedar malament a l’empresa on son, ni als companys. No podem quedar malament nosaltres com a treballadors ni podem tampoc obviar la resposta. Podem dir que en aquesta empresa on som hem tocat sostre i necessitem alguna cosa més. Volem un canvi de sector perquè fa molts anys que hi som i no gaudim amb la feina que estem fent. Per proximitat geogràfica, per temes d’horaris que no hem pogut negociar amb l’empresa actual, perquè hem fet una formació que volem posar en pràctica, perquè vam agafar aquesta feina en el moment passat per esperar una cosa més adient a nosaltres però han anat passant els anys i creus que ara és el moment de canviar o no ho faràs, etc.

També ens podem trobar amb entrevistes grupals, on cal desenvolupar diverses tècniques i dinàmiques de grups, per escollir els candidats que creuen més oportuns. Hi ha diferents estils i també et pots informar per internet de les possibilitats que et pots trobar. La recomanació és que no t’amaguis i siguis com ets, de forma espontània i relaxada.

TANCAMENT DE L’ENTREVISTA:

 • Tenim dret a demanar els dubtes que ens quedin
 • Podem demanar la retribució si no ens l’han dit
 • Hem de demanar quan ens diran alguna cosa
 • Tenim dret a decidir si ens interessa o no aquesta feina i les condicions que ens presenten amb total llibertat
 • Passats uns dies, si no ens han dit res, podem trucar a l’emprsa, perquè vegin que sense atabalar, tenim interès en el lloc de treball.
 • Quan ens truquin, si no ens han donat la feina, podem demanar si creuen que durant l’entrevista hi va haver algun aspecte millorable, perquè així podrem millorar per la propera.

RECURSOS PER LA RECERCA DE FEINA

Aquesta setmana us oferim un seguit de recursos que us serviran per millorar la recerca de feina, fent una planificació i portant un registre de tots els passos que seguiu i les empreses a les quals us aneu presentant. Això us serveis per visualitzar tota la feina que esteu fent, i per tant, la podreu valorar i analitzar millor. Per altra banda us facilitarà que quan us truquin per una candidatura que hagueu presentat, no us quedeu en blanc pensant.... quina oferta era? Perquè és el què passa quan et presentes a 5 o 6 ofertes cada dia... que al final no recordes ni a quines empreses, ni quins son els llocs de treball de cada una, i això és important a l’hora de causar una bona impressió en la trucada telefònica per pactar una entrevista.

A més a més, us facilitarem un llistat de recursos web on entrar a buscar feina i esperem que us sigui de molta utilitat. Recordeu que el més possible es que ara estigui tot parat i les ofertes siguin molt poques i enfocades al sector sanitari, neteja, o empreses dedicades a alimentació. Esperem que en breu tot vagi a millor.

Salut!

RECURSOS:

Feina Activa:

https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

Xaloc: (la nostra)

https://xaloc.diba.cat/

EMPRESES àmbit local

http://www.infofeina.com/cercador_a_prop.php

https://www.indeed.es/ofertas

http://www.laplanaweb.com/treball/

https://empleo.trovit.es/index.php/cod.search_adwords_jobs/ppc_landing_ 

http://www.classificats.net/treball/ofertes-feina-comarca-osona.html

http://www.ttvic.com/index.php?module=ofertes&lang=cat

http://www.perfilprofessional.com/perfil_borsa.asp

https://adecco.es/resultados-busqueda/?localidad=Vic&pageNum=1

http://portal.catt.es/trabajadores/Ofertas/Ofertaslista.aspx

https://www2.grupmontaner.com/trabajadores/Ofertas/Ofertaslista.aspx

https://www.infojobs.net/

https://www.monster.es/

https://secure.eurofirms.es/AreaPrivada/BuscadorOfertasTrabajo

I també us especifico algun altre recurs que us podrà ajudar a seguir els passos anteriors que hem anat treballant:

Com avaluar les meves competències:

https://barabaraeducacio.org/avaluacio-competencies-transversals/

Simulador d’entrevistes de feina:

http://w28.bcn.cat/___ch___/_edf/_app.php?gAppId=edf&gInterfaceLanguage=ct&gEnvironment=singleWeb

Conèixer les feines:

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/es/mercat/cercador_ocupacions/index.jsp

 

 

OFERTA DE FEINA

Si estàs buscant feina això t’interessa:

Es busca persones per treballar en la Campanya Agraria 2020. Falten mans per recollir la fruita!

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Campanya-agraria-de-la-fruita-2020

Recursos, informació i eines per trobar feina

Avui et proposem un seguit d’enllaços on podràs trobar recursos, informació i eines per trobar feina! Anima’t a seguir amb el teu procés de recerca activa de feina, no deixis que el moment que estem passant ara et desanimi. Aprofita aquest temps per familiaritzar-te amb noves maneres d’accedir a ofertes de feina, fer tallers i formacions online i mantenir-te tan actiu com et sigui possible.

Les aplicacions pel mobil, nova eina per trobar feina:

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/cercar_feina/les-aplicacions-nova-eina-per-trobar-la-teva-proxima-feina/

 

Si ets jove i estàs buscant feina, aquest enllaç t’interessa perquè hi trobaràs informació de programes específicament per tu, eines i recursos per millorar el teu curriculum, feines temporals, etc.

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/

 

Si vols conèixer altres professions i saber exactament què necessites per accedir-hi, consulta aquests enllaç!

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/informacio-sobre-el-mercat-laboral/coneixer-les-feines/

 

https://wwwc.oficinadetreball.gencat.cat/socweb/opencms/socweb_ca/ciutadans/index.html

 

Eines per a la recerca de feina, i a més a més, com millorar les competències!

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/programes/pagina50490/activitats-online.do

 

Esperem que et sigui d’utilitat!

Ja saps que pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic.

Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació

Benvinguts al Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació del Voltreganès. En aquest apartat podeu consultar totes les ofertes de feina que té el servei.

Ofertes de feina

 1. Empresa del Voltreganès busca comptable amb experiència per incorporar a la plantilla. Ofereixen feina estable, amb un contracte inicial de relleu a jornada complerta. Informeu-vos de les condicions a la página web de Xaloc: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/294279?destination=/ofertes-de-feina%3Foffer%3D%26keyword%3D%26sector%3D%26county%255B0%255D%3D24%26municipality%3D%26disability%3DAll%26day%3DAll%26start_date%3D
 2. Empresa del territori busca incorporar ràpidament una persona a l’àrea de producció.

  Els requisits son:

 3. Tenir batxillerat, mòdul o formació similar.
 4. Ser disciplinat i amb un alt sentit de la responsailitat
 5. Molt valorable tenir el carnet de toro
 6. Nivell d’informàtica mig-alt
 7. La feina requereix treballar amb pesos, pot grua, toro i autòmates.

   

  Per més informació o inscriure’us podeu visulitzar l’oferta a:

  https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/295913?destination=/ofertes-de-feina%3Foffer%3D%26keyword%3D%26sector%3D%26county%3D%26municipality%255B0%255D%3D08117%26disability%3DAll%26day%3DAll%26start_date%3D

  Cal estar inscrits a XALOC

  En el cas de no estar-ho, envieu un mail a:

  Promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

   

Si creus que tens el perfil per alguna d'aquestes ofertes i t'interessen no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, vine al Servei Local d'Ocupació! 

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través del següent mail promocioeconomica.voltreganes@gmail.com o bé al Club de la Feina! Recorda que és els dijous de 10:30 h a 12:30 h al SAC de la Gleva.

En aquest espai pots consultar la cartellera d’ofertes, tens a la teva disposició ordinadors amb connexió a internet per fer recerca activa d’ofertes laborals o formatives i molts recursos, eines i tècniques al teu abast.

 

Darrera actualització: 21.05.2020 | 13:16
Darrera actualització: 21.05.2020 | 13:16