Taulell virtual SLO

EL CLUB DE LA FEINA VIRTUAL

Benvinguts i benvingudes al Club de la Feina Virtual,

Hem habilitat aquest espai perquè mentre duri aquest confinament no podem obrir l’espai físic del Club de la Feina, però entenem que hem de seguir treballant igualment per trobar feina, o procurar una millora laboral si és el què esteu buscant.

Aquests dies estan sent especialment complicats per tots, en totes les àrees de la nostra vida, i no és diferent en el mercat de treball, que com sabeu, està bastant afectat. Moltes empreses es veuen en la obligació de tancar, i altres de reduir plantilles i fer canvis estructurals. Per tant, lligat a tot això, les ofertes de feina han baixat. De totes maneres us posem aquí un seguit d’enllaços que podeu consultar per veure ofertes de treball:

https://xaloc.diba.cat/ És la web de les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals d’Ocupació de Diputació de Barcelona XALOC, entre els quals ens hi trobem nosaltres. Recordeu que tothom pot consultar les ofertes, però només s’hi poden inscriure les persones registrades. Actualment no estem fent entrevistes, si vols inscriure’t hauràs de demanar hora via correu electrònic a. promocioeconomica.voltreganes@gmail.comper quan tornem a la normalitat.

 https://feinaactiva.gencat.cat/web/

https://www.laplanaweb.com/treball/

Aquesta setmana us proposem un seguit de recursos perquè pugueu dedicar, ara que teniu temps, una estona a analitzar la vostra situació actual, en quin punt us trobeu a nivell professional, què coneixeu de vosaltres, què us pot servir i cal potenciar i què és allò que hem de millorar.

És tot un repte! I el resultat valdrà la pena, n’estem segurs!

Hi ha una pàgina web molt interessant, amb molts recursos, exemples i documents de treball, gestionada per grans professionals que ens permetran treballar des de casa el nostre itinerari professional. És de domini públic i totalment gratuïta.

Us apunteu?

L’enllaç és el següent:

http://mapalaboral.org

Us recomano que ho feu, tant si esteu buscant feina com si us esteu plantejant un canvi professional. Us permetrà conèixer millor les vostres inquietuds professionals i valorar quin ha de ser el camí que heu de seguir per aconseguir els vostres objectius laborals. Això que farem es diu MAPA LABORAL O ITINERARI D’INSERSIÓ LABORAL.

Si entreu a la web veureu que hi ha 4 grans blocs de treball, i l’ordre seria el següent:

 1. IDENTIFICA
 2. EXPLORA
 3. DECIDEIX
 4. ACTUA

En cada un d’aquests blocs hi ha tot un seguit d’apartats i documents per llegir i treballar. És fàcil de seguir, tot i que ja us dic per avançat que us hi heu de concentrar i que trigareu una estona en cada un d’ells. Està bé que seguim els següents passos a l’hora de treballar-hi:

 1. Llegir la informació que ens faciliten de cada secció.
 2. Mirar el document de treball.
 3. Reflexionar sobre el document de treball.
 4. Treballar el document
 5. Analitzar-lo
 6. Passar al següent punt

No tingueu pressa, aneu fent amb calma i preneu-vos el temps que necessiteu en cada un dels passos. No importa si en un ens quedem més encallats, i tampoc ens hem de pressionar, si veiem que estem cansats o no és un bon moment, ho deixem i continuem al dia següent.

Si aneu molt avançats i voleu anar seguint, ho podeu fer, però recordeu que és un procés que s’ha de fer ben fet, i que cal anar-hi reflexionant.

Si teniu dubtes o voleu contactar amb el Servi Local d’Ocupació del Voltreganès:

promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

Us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Ànims i endavant!

Dijous de la setmana que ve, nova proposta de treball!

Rep informació sobre el CLUB DE LA FEINA VIRTUAL

Si no t’ha arribat la informació per formar part d’aquesta iniciativa és perquè no tenim el teu contacte però si t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del mail  promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació

Benvinguts al Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació del Voltreganès. En aquest apartat podeu consultar totes les ofertes de feina que té el servei.

Ofertes de feina

 1. Empresa del Voltreganès busca comptable amb experiència per incorporar a la plantilla. Ofereixen feina estable, amb un contracte inicial de relleu a jornada complerta. Informeu-vos de les condicions a la página web de Xaloc: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/294279?destination=/ofertes-de-feina%3Foffer%3D%26keyword%3D%26sector%3D%26county%255B0%255D%3D24%26municipality%3D%26disability%3DAll%26day%3DAll%26start_date%3D

Si creus que tens el perfil per alguna d'aquestes ofertes i t'interessen no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, vine al Servei Local d'Ocupació! 

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través del següent mail promocioeconomica.voltreganes@gmail.com o bé al Club de la Feina! Recorda que és els dijous de 10:30 h a 12:30 h al SAC de la Gleva.

En aquest espai pots consultar la cartellera d’ofertes, tens a la teva disposició ordinadors amb connexió a internet per fer recerca activa d’ofertes laborals o formatives i molts recursos, eines i tècniques al teu abast.

 

Darrera actualització: 30.03.2020 | 12:15
Darrera actualització: 30.03.2020 | 12:15