Club de futbol base Voltreganès

Som el Club de Futbol de la "zona del Voltreganès" municipis de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà. Fruit de la unió dels clubs C.F.Voltregà, C.F. La Gleva i C.F. Vinyoles , en l'apartat de futbol de formació. Des de Iniciació (5 anys) fins a Juvenil.

Disposem de dos terrenys de joc. El " Municipal de Sant Hipòlit" i el " Despujol" de Les Masies de Voltregà. Tots dos de gespa artificial

L'actual junta del Club la formen Ramon Solà, president; Jaume Codina, àrea esportiva i coordinació; Àngel Ollich, secretari i gestió; Jaume Gallach àrea esportiva; Rafa Estrella, àrea Vinyoles; Lluís Parareda, àrea La Gleva; i Jordi Bach, àrea Voltregà. Tots junts treballem lo millor que sabem per tirar endavant el Club.

Si teniu idees, ganes de fer, i voleu entrar al món del futbol, us esperem. Com més serem...

Si algun fill o filla vostre vol provar a jugar però no ho te clar, que vingui uns dies sense compromís.

Les pretemporades comencen a principis de Setembre, i es a partir de les hores quan comencem inscriure les nenes i els nens que comencen per primer cop. La temporada acaba al Juny.

Podeu consultar els preus de matricules i quotes a les oficines del camp de Sant Hipòlit de Voltregà; trucant al número del Club 690 837 226 o amb un correu a: fbvoltreganes@terra.es o fbvoltreganes@gmail.com.

 

Carrer de La Vinya S/N - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Telèfon: 666 22 87 56
Adreça electrònica: fbvoltreganes@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/Club-de-Futbol-Base-Voltreganes-207199005996349/
Darrera actualització: 09.09.2021 | 12:10