Reunió sector comerç i ajuntaments

Dimecres, 20 de setembre de 2017 a les 12:06

Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, des de l’àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès, han convocat enguany altra vegada el sector del comerç a participar en una reunió de treball per valorar les accions realitzades durant l'any i recollir informació, sol·licituds, propostes, necessitats del sector del comerç i poder des dels ajuntaments treballar-hi en la mesura que sigui possible i emprendre accions per donar suport a aquest sector.

La reunió es va fer ahir dimarts al vespre al Ganxo, i es van tractar temes com les campanyes de dinamització, les necessitats formatives, l’aparcament rotatori, el projecte espais en transició al Voltreganès i la decoració nadalenca.

Per la seva part, l’Associació de Comerciants del Voltreganès va fer valoració de les accions que han realitzat durant aquest any i van explicar les accions que tenen previst portar a terme fins a aquest final d’any.

La reunió va finalitzar amb una pluja d’idees per buscar solucions a problemàtiques concretes a les que els comerciants es troben per tirar endavant els seus negocis: ajuts per la digitalització, taxes, etc.

Darrera actualització: 21.09.2017 | 08:48