Espais en Transició al Voltreganès - Assessoraments individualitzats al comerç en actiu

Dijous, 13 de juliol de 2017 a les 14:30

Des de l’Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès es posa en marxa un projecte per mantenir, millorar, potenciar i reactivar el nostre petit comerç, un projecte anomenat Espais en Transició.

L’augment dels espais comercials buits és una problemàtica que podem observar passejant pels nostres carrers amb les conseqüències negatives que això comporta tant pels ciutadans com pels negocis de l’entorn.

Espais en Transició és un projecte que treballa per a la reactivació dels espais comercials buits amb propostes que encaixin a la zona i que reforcin al petit comerç.

Els petits negocis doten de personalitat i vida els nostres carrers, dinamitzant-los i fent més fàcil la vida dels seus veïns / veïnes i visitants. Des de fa un temps podem observar que aquests petits negocis estan vivint una gran transformació.

Per tot això, es proposa fer un treball paral·lel de reactivació d’espais comercials buits i d’assessorament personalitzat als comerços en actiu que hi estiguin interessats, amb l’objectiu de reinventar l’oferta comercial i d’oci i adaptar-la a les necessitats dels ciutadans dels segle XXI.

Tots els comerços que ho desitgin poden fer la sol·licitud i participar en el programa. Rebran dues sessions d’assessorament personalitzat i gratuït, i se’ls entregarà un informe amb l’anàlisi i les propostes de millora.

Entre tots hem d’aconseguir mantenir, millorar, potenciar i reactivar el nostre petit comerç.

  • Vols millorar la imatge del teu negoci però no saps per on començar?
  • Saps que només amb petits canvis pots provocar grans millores?
  • Saps que l’aparador ven les 24 hores del dia?
  • Saps que amb uns petits trucs en la col·locació dels productes pots vendre més?
  • Vols augmentar els teus clients?

Posem fil a l’agulla!!! Deixa’t assessorar!

Si estàs interessat en participar en el projecte Espais en Transició i rebre assessorament personalitzat gratuït pel teu petit negoci, contacta amb l’Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès (Tel.938502626 o promocioeconomica.voltreganes@gmail.com) i t’expliquem com fer la sol·licitud.

Darrera actualització: 13.07.2017 | 14:34