Participació ciutadana - Barri del Mallol

Donem nom a la plaça

Benvolguts i benvolgudes,

Com és sabut la rehabilitació integral del Barri del Mallol, dins del Pla de Barris del mateix nom, és un dels projectes més importants que ha dut a terme l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà en aquests darrers anys.

Aquest projecte neix de la voluntat de dotar el barri d’un nou espai públic a més de crear un espai completament accessible i millorar la connexió per a vianants entre el carrer de l’Hospital i el carrer dels Sants Màrtirs.

És per això que, un cop finalitzades les obres que s’han dut a terme per a la creació de la nova plaça, amb una zona de jocs infantils, l’Ajuntament vol promoure una acció de participació ciutadana, entesa com la incorporació dels veïns i veïnes en la presa de decisions sobre els afers públics.

Per tant ens agradaria que fóssiu partícips a l’hora de decidir el nom de la nova plaça i que ens feu arribar les vostres aportacions a través del formulari telemàtic penjat a la pàgina web de l’Ajuntament. Per les persones que no disposeu d’internet, us podeu dirigir a les oficines municipals amb el formulari adjunt, on podeu detallar la vostra proposta.

Podeu votar fins el dia 20 de juliol de 2018 les persones empadronades als carrers del Mallol (entre els carrers d’Àngel Guimerà i el Passatge Parés),  de l’Hospital, dels Sants Màrtirs i de Sant Martí de Sant Hipòlit de Voltregà que tingueu més de 16 anys el dia que feu l’aportació i només ho podreu fer una sola vegada.

A partir de les vostres aportacions obrirem a tota la població el procés participatiu, en el qual es votaran els noms que més hagin sortit en les vostre propostes.

Després del període de votació, la proposta que hagi aconseguit més suports serà la que servirà per posar el nom d’aquesta plaça.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Participació Ciutadana Projecte del Mallol | Donem nom a la nova plaça

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 12.07.2018 | 08:28
Darrera actualització: 12.07.2018 | 08:28