Revetlles amb precaució - Feu la festa amb seguretat

Divendres, 23 de juny de 2017 a les 14:14

Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Per gaudir de les revetlles i tradicions catalanes cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Des de l’ajuntament volem promoure les bones pràctiques i recordem les precaucions recomanades:

  • Quant als petards, s'ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d'ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc.
  • Les fogueres s'han d'encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d'adults i no s'hi ha de llançar elements que puguin explotar o enlairar-se.
  • En els correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament.

Aquest any es fa especial èmfasi en la necessitat de prevenir els incendis forestals que poden ser provocats pel material pirotècnic. Demanem per això que recordeu la prohibició d’encendre foc i de llençar objectes encesos a menys de 500 m de terrenys forestals.

Podeu trobar més informació a:

www.gencat.cat/interior/revetlles
www.gencat.cat/revetlles

Feu la festa amb seguretat!!

Darrera actualització: 23.06.2017 | 14:27