Inauguració del “Skatepark” de Sant Hipòlit de Voltregà

Dimarts, 13 de novembre de 2018 a les 00:00

El passat diumenge dia 11 de novembre es va inaugurar skatepark a Sant Hipòlit de Voltregà. El projecte més ambiciós, impulsat des de la regidoria de Joventut en els darrers anys, que proporciona al municipi un espai de primer nivell pels joves.

El projecte neix d’un procés participatiu de l’àrea de joventut per un grup de joves, liderats per Toni Soldevila, l’any 2011. Arran d’aquesta iniciativa participativa es va assolir una primera fase i enguany s’ha executat la segona i darrera fase del projecte. Es tracta d'un equipament modern i actual que està tenint molt d’èxit entre els aficionats als esports urbans que ha estat possible gràcies a la important inversió que ha realitzat l’Ajuntament.

L’acte d’inauguració (que estava previst pel passat 28 d’octubre i que es va ajornar pel mal temps) va tenir una molt bona participació. La jornada es va encetar amb un taller d’scooter amb més d’una vintena de participants que van poder mostrar les seves habilitats i rebre els consells dels monitors.

A la tarda, encara amb més participació, es va celebrar un taller d’skate on els monitors van haver de fer 3 grups dividits per edats. Durant tot el dia també es van fer diferents activitats al rocòdrom i al circuit de bicis que van arrodonir la jornada. Els organitzadors van fer entrega d’un petit obsequi a tots els participants.

Després de l’èxit i la bona participació, des de l’Ajuntament es planteja en un futur pròxim, fer una escoleta d’skate i scooter i donar suport a la creació d’una nova entitat: La Rampa, que té interès en impulsar aquestes modalitats d’esport de caràcter més urbà.

Darrera actualització: 13.11.2018 | 10:55