Es graven al GANXO imatges del vídeo "Equipaments juvenils: Espais, professionals i qüestions obertes" promogut per l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 15:21

El passat mes de juny, l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona va obrir un espai de reflexió, sobre equipaments juvenils en el que hi va convidar diversos perfils professionals que tenen una relació amb la joventut, per poder crear un grup de treball.

L ‘ajuntament de Sant Hipòlit hi va ser convidat i hi va participar amb la presència de la seva tècnica de Joventut. Dels resultats d’aquest treball se n’està elaborant un guia que pugui ser útil als diferents tècnics, perfils professionals de la joventut.

Paral·lelament, el proper 15 de desembre i dins el Cicle Connexions 2017, que girarà entorn el present i futur dels equipaments municipals de joventut, es presentarà el vídeo un vídeo de curta durada amb el títol “Equipaments juvenils: Espais, professionals i qüestions obertes“ que ofereix imatges tant dels equipaments juvenils com dels tècnics i tècniques dels municipis que han col·laborat en el grup.

La idea és que aquestes qüestions quedin recollides al vídeo que es projectarà durant la sessió per tal que posteriorment, els experts que hi seran convidats, donin respostes i/o generin un petit debat entorn els tres temes principals de la jornada.

Darrera actualització: 02.11.2017 | 15:44