Avui comença el JOC DEL MARRO 2019

Divendres, 15 de febrer de 2019

Com cada any, el joc del marro dóna el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès, amb la participació de 56 comerços de tot el Voltreganès.

El comerciants ja tenen a punt els aparadors perquè infants i joves del Voltreganès puguin iniciar el recorregut de reconeixement i identificació dels marros que estan posats als seus aparadors.

Nens i nenes hauran de recórrer els aparadors dels comerços del Voltreganès cercant els marros, aquell objecte infiltrat que no té res a veure amb la seva activitat comercial. Els marros es podran buscar fins el dia 22 de febrer d’enguany. Recordeu que, fins els dia 22 de febrer, abans de les 15 h, heu de dipositar les butlletes amb els marros a les bústies que hi ha situades a les escoles del Voltreganès.

Els guanyadors sortiran d’entre les butlletes triades a l’atzar per jurat, sent l’únic requisit per guanyar haver omplert degudament els marros dels comerços. El veredicte dels 6 guanyadors es publicaran al web i xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà el divendres dia 22 de febrer d’enguany i es podran recollir els premis el dimecres dia 6 de març de 2019 a El Ganxo, de 17 a 19 h.

També podeu participar al concurs de fotografies d'Instagram fent una fotografia del marro i penjant-la a l'Instagram amb l'etiqueta #akiamarro. Consulteu les bases del concurs en aquesta mateixa notícia.

A jugar!!

Darrera actualització: 15.02.2019 | 09:11