22 anys de caminar junts amb les joves i els joves

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 00:00

Dia primaveral i exitós  per celebrar l’aniversari del Ganxo.

De nou el passat 16 de març vam tenir el programa d’actes de l’aniversari del ganxo en un dia primaveral en el que vam poder gaudir d’una tarda d’inflables instal·lats davant el Ganxo, al carrer Batlle Serrallonga, adreçats els joves i les joves i que van poder gaudir intensament.

També dins el propi equipament,  van trobar altres activitats de realitat virtual i de caire més tecnològic, com una pista de ball, o una simulació de circuit de motos.

Un moment molt important va ser quan es va presentar l’ALTAVEU, un òrgan participatiu integrat per nois i noies els quals seran els responsables de la gestió i l’execució d’una part del pressupost vinculat l’àrea de Joventut i l’equipament jove.

El procés es va iniciar el passat dia 24 de febrer al Ganxo amb una sessió de debat i dinàmiques,  i en la que l’Altaveu va decidir tirar endavant amb dues propostes una sortida a fer activitats de caràcter aventurer i l’altre, una campanya anti Bullying, assetjament escolar.

Així doncs el passat dissabte dia 16 de març l’Altaveu va presentar al regidor de Joventut Sergi Cirera, les seves propostes i es va presentar com el grup motor d’iniciatives juvenils vinculades a l’espai jove. A partir d’ara, caldrà que l’Altaveu es posi a treballar per tirar endavant amb les dues iniciatives.

Ja per acabar la jornada, els integrants del ritme del carrer van animar els participants a ballar danses urbanes, van fer una exhibició de rap i alhora en construir un graffiti en caixes de cartró.

Els alumnes de quart d’ESO de l’institut del Voltreganès van ser els encarregats d’oferir un berenar sopar els participants.

Una jornada rodona amb un dia de primavera van obrir un nou any a l’equipament jove cap els 23!!!

 

Darrera actualització: 18.03.2019 | 09:55