El Barça conquista la desena Supercopa davant el Voltregà (4-0)

Dilluns, 2 d’octubre de 2017

L’experiència va poder amb la il·lusió i la joventut.

Aquest dissabte i després de derrotar el Liceo a les semifinals -per penals (4-3) després d’arribar a la final del partit amb un 2-2 en el marcador- el Voltregà es va plantar a la final i va repetir rival, un Barça que jugava com a local i que va guanyar el Voltregà, equip amfitrió, per 4 a 0. El partit va començar decantant-se a favor del Barça amb un gol de Pablo Álvarez als 54 segons d’iniciar-se la final.

Amb el Voltregà buscant el seu lloc a la pista, Pau Bargalló, va enviar una bola al pal (16’) i dos minuts després Blai Roca va evitar el segon. El 2 a 0 el va fer Matías Pascual al quart d’hora de joc en finalitzar una jugada del conjunt blaugrana. Amb el 2 a 0 es va arribar a la mitja part.

En el segon temps, Blai Roca va salvar el tercer gol en la primera jugada del segon període però res podia fer davant Sergi Panadero per evitar el tercer. Gerard Teixidó va disposar de dues faltes directes per empatar, però no va tenir l’encert del dia abans.

La jugada polèmica va arribar en el minut 43’, quan el porter del Barça Sergi Fernández va sortir a mitja pista per interceptar l’arribada d’Eric Vargas on se li va mostrar targeta blava per endur-se’l per davant, Aitor Egurrola va errar en la falta directa, la segona que erraven els jugadors de Cesc Linares.

En la recta final del partit, amb el Voltregà buscant el gol, Egurrola va evitar totes les opcions i els jugadors del Barça van sortir ràpid per sentenciar el partit, quan en el minut 51 Pau Bargalló segellava la victòria i el títol.

Primer títol del Barça a l’espera de que el pròxim dia 7 arranqui una nova edició de l’OK Lliga, amb la visita del Reus a la pista del Voltregà i del Barça al Asturhockey.

Fitxa tècnica:

BARÇA LASSA

(2+2): Sergio Fernández, Pau Bargalló, Marc Gual, Sergi Panadero i Pablo Álvarez -cinc inicial- Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Matías Pascual, Ignacio Alabart i Aitor Egurrola.

CP VOLTREGÀ

(0+0): Blai Roca, Xavi Crespo, Petxi Armengol, Aleix Molas i Gerard Teixió -cinc inicial- Pol Gallifa, Èric Vargas i Ignasi López.

GOLS

1-0, Pablo Álvarez, min. 1; 2-0, Matías Pascual, min. 16; 3-0, Sergi Panadero, min. 31; 4-0 Pau Bargalló min. 50.