S'inaugura la Piràmide, un nou mobiliari de joc infantil escollit pels infants de Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 24 de juliol de 2017 a les 16:03

L’Ajuntament ha apostat per la participació dels més menuts per triar aquest equipament lúdic

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ha atorgat un paper clau i decisiu als infants perquè escullin el mobiliari de joc que volen a la seva vila. Així doncs, a través d’un consistori infantil, un procés participatiu entre escolars de 5è, 6è i 1r d'ESO de les escoles del Voltreganès, els alumnes van poder participar i decidir el tipus d’equipament de joc infantil que volien posar a la plaça de les Escoles Velles de Sant Hipòlit. En aquest procediment, se’ls van oferir diverses opcions: un tobogan combinat, la piràmide (aranya), una taula de ping pong i un gronxador. Finalment, la proposta guanyadora va ser la Piràmide. I per celebrar-ho, demà a partir de les 9'15 h tindrà lloc la festa d'inauguració d’aquest equipament amb tot un seguit d'activitats i esmorzar popular.

En definitiva, aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà atorga un paper actiu i protagonista als més petits del municipi; doncs, poden triar l’equipament que més s’ajusta a les seves preferències. Sens dubte, la participació dels infants és un element clau per construir pobles tenint en compte la seva mirada i necessitats.

Us esperem a tots i totes demà a la festa d’inauguració de la Piràmide a la plaça de les Escoles Velles de Sant Hipòlit!

Darrera actualització: 24.07.2017 | 18:18