Èxit d'assistència a la inauguració de la Piràmide, el nou equipament de joc infantil de Sant Hipòlit de Voltregà, escollit pels més menuts de la vila

Dimarts, 25 de juliol de 2017 a les 19:05

Aquest matí, un bon nombre d’infants i joves han assistit a l’acte d’inauguració de la Piràmide, el nou equipament de joc infantil, escollit pels infants de la vila en un procés participatiu liderat pel consistori infantil de Sant Hipòlit de Voltregà. Durant la festa d’inauguració, els més petits han pogut gaudir de tot un seguit d'activitats i un esmorzar popular.

A partir d’ara, els infants i joves podran gaudir de divertides tardes de joc i d’esbarjo en aquest nou equipament situat a la plaça de les Escoles Velles de Sant Hipòlit. Però, per què s’ha escollit aquest nou mobiliari? En primer lloc, cal destacar que l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà va atorgar un paper decisiu als escolars de 5è, 6è i 1er d’ESO de les escoles del Voltreganès, perquè escollissin l’equipament que volien en aquest espai de la vila. Els alumnes van optar per la piràmide (aranya), entre altres opcions ofertes com una taula de ping pong i un gronxador.

L’alcalde de Sant Hipòlit, Xavier Vilamala, s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida de l’equipament entre els infants i joves, especialment entre la franja de 10-13 anys.

Vilamala destaca també la implicació dels membres del consistori infantil en tot el procés participatiu i es mostra obert a repetir l’experiència i obrir-la a altres col.lectius del municipi, “junts construirem el futur de Sant Hipòlit”.

Aquest estiu, veniu tots i totes a gaudir de la Piràmide!

Darrera actualització: 26.07.2017 | 08:42