Les àrees de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, implicades al projecte Stalkers del festival Salmon amb la participació de dos joves

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 00:00

Stalkers [dispositiu per a joves curador-es] és una proposta del Festival SÂLMON<, el Sismògraf, el festival que detecta el moviment, FiraTàrrega i el Festival TNT amb la col·laboració d’Ajuntament d’El Prat, Ajuntament d’Alcover i Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Dos joves entre 18 i 25 anys de cadascun del municipis dels festivals  i els ajuntaments participants tindran l’oportunitat de viure els festivals des de dins un dispositiu pensat perquè els i les joves interessades per la curadoria de les arts vives puguin conèixer de primera mà aquesta pràctica en profunditat, assistint a festivals i esdeveniments artístics acompanyades de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector.

Durant el Festival SÂLMON< els Stalkers estaran acompanyats i compartiran amb els artistes brasilers Neto Machado i Jorge Alencar.

Neto Machado és un artista brasiler que treballa en els camps de la dansa, el teatre, les arts visuals i el cinema i és un dels responsables del festival anual “IC-Encuentros de Arte”, que es fa cada agost a Salvador – Bahia – Brasil. Jorge Alencar es dedica a la dansa, l’audiovisual, el teatre, el comissariat artístic, l’escriptura i l’educació.

El passat dia 28, vam tenir la visita dels dos artistes a Sant Hipòlit de Voltregà, i vam poder compartir un espai d’intercanvi d’impressions i els vam aproximar a les polítiques culturals del municipi. També va ser un espai per posar el primer vincle entre artistes i joves del municipi que participaran al projecte.

Va ser un honor poder-los tenir aquí a Sant Hipòlit de Voltregà i poder compartir aquest espai amb ells donat que són dos artistes internacionals que a partir d’ara ja podran posar al mapa el poble de Sant Hipòlit de Voltregà , com un poble culturalment molt actiu i amb ganes de treballar la creativitat i l’art.

 

 

Darrera actualització: 30.01.2019 | 12:13

Imatges

STALKERS STALKERS STALKERS