L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà engega un nou projecte, NOVEMBRE LILA, amb visió de gènere, emmarcat al 25-N, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Dijous, 22 de novembre de 2018 a les 00:00

Aquest projecte, liderat per la regidoria de joventut busca un nou espai de reflexió entre les arts escèniques i el gènere.

Novembre lila és un cicle d’activitats d’arts escèniques amb visió de gènere. Són activitats adreçades principalment als joves, però també a totes les persones que tenen interès i inquietud per reflexionar sobre aquesta mirada diferent i que ens afecta directament o indirectament a totes i a tots.

Donat que el proper diumenge, dia 25 de novembre és el dia Internacional contra la violència de gènere, i que des del Ganxo , espai adreçat als jov@s, s’està fent un treball transversal en tota la seva programació d’activitats, donant-li aquesta visió de gènere, es vol dedicar el mes de novembre, especialment els diumenges que a la tarda està obert, a promoure activitats i propostes que es basin en aquesta visió no masclista.

Els objectius bàsics que es busca són:

  1. Promoure una igualtat en relació al gènere en les propostes i activitats que es portin a terme a l’espai.
  2. Fomentar la crítica i la reflexió sobre aquest tema entre la població jove.
  3. Posar de manifest iniciatives juvenils, artístiques, que responen a aquesta visió del tema.

Programar durant el mes de novembre activitats en relació a aquest tema a l’espai jove o altres equipaments municipals en cas que la proposta ho demani.

Totes les propostes són gratuïtes però als tallers cal inscripció prèvia.

Organitza: les regidories de Joventut, Cultura i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

Darrera actualització: 22.11.2018 | 13:18