Sortida de tardor a la Fageda d'en Jordà

Dimarts, 6 de novembre de 2018 de 09:00 a 17:30

La regidoria de Benestar de l’Ajuntament de Sant Hipòlit organitza pel dia 6 de novembre de 2018 la sortida de tardor a la Fageda d’en Jordà. És una sortida oberta a tothom que inclou una passejada amb carruatge per la Fageda d’en Jordà, visita a la cooperativa La Fageda, dinar al restaurant Lava Parc i una visita de la zona volcànica amb carrilet.

El preu de la sortida és de 15 euros i el preu inclou totes les activitats descrites i l’autocar.

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les fins el dia 31 d’octubre de 2018.

Horari autocar:

  • 9 h – El Despujol
  • 9.05 h – Vinyoles (Can Canal)
  • 9.10 h – La Pista
  • 9.15 h – La Gleva

L’hora prevista d’arribada al Voltreganès és a les 17.30 hores, aproximadament.

Descripció de les activitats:

10.45 h - Passejada amb carruatge

Passeig per la Fageda d’en Jordà, un dels punts d’interès més importants del parc natural degut, no només a la seva bellesa que vaira amb els transcurs de les diferents estacions, sinó també que esdevé única per la seva situació i altitud respecte al mar.

El recorregut es fa en companyia d’un guia. Un cop a l’interior de la Fageda es dóna informació d’aquest paratge tan singular amb la possibilitat de passejar-hi.

11 h – Visita a la cooperativa La Fageda

La Fageda és un projecte social ubicat a la Garrotxa que té per missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones de col·lectius vulnerables. Utilitza una estructura empresarial potent que treballa per crear valor tant per a l’organització com per a la resta de la societat. Es podrà gaudir d’una experiència única i plena de sensacions amb els iogurts, postres, gelats i melmelades d’elaboració pròpia. Les nombroses referències presents al mercat es distingeixen per la gran qualitat i autenticitat.

13.30 h – Dinar al restaurant Lava Parc

El restaurant Lava Parc es troba dins la reserva natural de la zona volcànica entre els volcans Santa Margarida i el Croscat. El menú típic inclou amanida amb embotits, botifarra amb fesols, cansalada i allioli, i aigua, vi, postres i cafè.

15.30 h – Visita a la zona volcànica amb carrilet

El carrilet és una reproducció de l’antic tren que anava d’Olot a Girona. Ara visita part de la zona volcànica proporcionant una vista panoràmica dels volcans: el Torn, el Pomareda, el Croscat i el Martinyà. Fa una parada al costat del Croscat on el guia fa una explicació de les bombes volcàniques dels diferents estrats, fauna i vegetació.

Quin cost té:

15 euros

Darrera actualització: 19.10.2018 | 15:33