Festes i celebracions

Gener

Pastorets

Cavalcada de reis

Febrer

Carnestoltes del Voltreganès

Març

s:1093:"

Tots els caps de setmana del mes:
Cicle de concerts al teatre

El cicle de concerts al teatre basa la seva programació en la diversitat de generes, estils i procedencies. El cicle de concerts al teatre és una activitats consolidada per la que hi han passat artistes i formacions de primer nivell. El fet de programar els concerts al teatre permet escoltar les propostes musicals en un espai que reuneix les condicions optimes tan pel que fa a l'acustica com a la comoditat dels espectadors.

 

Mitjans de mes:
Audicions de l'Escola Municipal de Música

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit mostren els seus aprenentatges durant les audicions que estan obertes no només a familiars sinó al públic en general.

";

Abril

Aprilium

Maig

Trobada de puntaires

Juny

Homenatge a la Vellesa

Arribada de la Flama del Canigó

Juliol

Artot

Agost

s:716:"

Dia 13: Antiga Festa Major
Celebració de la festa del Patró de Sant Hipòlit de Voltregà.

 

Última setmana:
Comencen els actes de Festa Major

 

La Festa Major de Sant Hipòlit comença a finals d'agost i s'allarga fins a principis de setembre. La Festa Major programa una gran diversitat d'actes per a totes les edats. El Drac que vol Tragar, el correfoc, Patins bar, el pregó, el concert, el ball o el Santhipolitenc de ferro són alguns dels actes que no falten mai a la festa.

";

Setembre

Festa Major

Octubre

s:924:"

Durant tots els caps de setmana:
Concurs de Teatre d'Humor

El Concurs de Teatre d'Humor de Sant Hipòlit de Voltregà va dirigit a companyies teatrals catalanes no professionals i en concret a obres que puguin ser considerades d'humor. Durant el mes d'octubre es representen al Teatre La Catòlica les quatre obres finalistes. El premi otorga guardons a la millor obra, millor direcció, millor actor, millor actriu i premi del públic. Durant la cerimonia d'entrega de premis també es pot veure una obra teatral d'humor fora de concurs. En l'edició del 2010 l'obra guanyadora va ser "Aijafadrim" de la companyia Komix de La Garriga.

 

Segon diumenge d'octubre:
Festa del barri del Pilar

";

Novembre

Castanyada: Per Tots Sants Sant Hipòlit celebra la Castanyada amb castanyes, moniatos, vi dolç i música.

Desembre

SanhiJoc

Campament Reial

Pastorets

Darrera actualització: 15.06.2015 | 10:29
Darrera actualització: 15.06.2015 | 10:29