Kurra't el Curro!

El Servei Local d’Ocupació del Voltreganès enceta un nou servei per ajudar i orientar els i les joves de 16 a 29 anys.

Per incentivar l’ocupació juvenil, a partir de mitjans del mes d’abril, es posarà en marxa el projecte “Kurra’t el Curro!”. Un projecte destinat a joves que pretén millorar la seva ocupabilitat oferint eines i recursos per trobar feina.

Quines opcions tenen quan acaben els estudis, informació sobre quins programes es fan a Osona relacionats amb la seva ocupació, respostes a dubtes sobre l’àmbit laboral i també, com ser un/a emprenedor/a i autoocupar-se.

Una de les novetats del Servei Local d’Ocupació dins d’aquest programa és que podran contactar amb el servei en qualsevol moment fent arribar les seves inquietuds, dubtes, preguntes o quelcom relacionat amb l’ocupació a través del WhatsApp al número 689 434 984, en horari de treball i rebre una resposta al més aviat possible.

A banda d’aquest servei, els ajuntaments també ofereixen el servei d’atenció presencial:

  • Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, de dimecres a divendres, de 10 h a 15 h.
  • Ajuntament de les Masies de Voltregà, els dilluns, de 10 h a 15 h i de 16.30 h a 18.30 h, i els dimarts de 10 h a 15 h.

Els ajuntaments enviaran als/a les joves una bosseta per al mòbil, per a  facilitar l’accés al servei i perquè la tinguin sempre a mà.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 10:49