La Piràmide de Maslow - Necessitats Humanes & Comerç Local

Us presentem el nou projecte de ràdio “La Piràmide de Maslow”, un projecte supramunicipal pel foment del comerç local.

Aquesta acció neix de la col·laboració entre els Ajuntaments de Manlleu, Roda de Ter, Masies de Roda, Sant Hipòlit de Voltregà, Masies de Voltregà, l'Esquirol, Rupit i Pruit i Tavertet i rep el suport de la Diputació de Barcelona i en definitiva vol posar en valor el comerç local i de proximitat a través d'aquest programa de ràdio.

La "Piràmide de Maslow", s’emetrà el dia 25 de gener de 19 a 20 hores per Ràdio Manlleu (107 FM), l'objectiu del qual serà posar en valor, impulsar i potenciar el comerç local, les fires, mercats i accions de dinamització comercial dels municipis participants en el projecte.

El fil argumental del programa serà la piràmide de Maslow i a partir dels diferents graons d'aquesta piràmide és confeccionarà el programa que tindrà un format tertúlia i en la que hi participaran un tertulià/ana de cada territori, abans esmentat. Aquest programa tindrà una durada de 10 programes pel que s'allargarà fins a finals de març.

El programa també es podrà seguir per Ràdio Voltregà -107.8 FM- el diumenges (en diferit) de 13 a 14 hores, després de la Tertúlia.

Sant Hipòlit es viu, Sant Hipòlit és viu!

Darrera actualització: 16.04.2018 | 14:54