Un estiu ple de diversió amb Summer English Camp i l'Artistot

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

S’acaba el curs escolar, però la diversió continua durant l’estiu i és per això que durant les vacances d’estiu cal buscar activitats en què es combinin diversió i aprenentatge perquè els nens i nenes estiguin ocupats.

Per tal de cobrir aquesta necessitat, l’Ajuntament de Sant Hipòlit amb la col·laboració d’Osona Idiomes, ha desenvolupat el Summer English Camp ple de diversió en anglès per a nens i nenes de P3 fins a 3r de primària.

El SUMMER ENGLISH CAMP està pensat a partir de dos objectiu:

  1. Un objectiu lúdic: Som a l’estiu i volem que els nens i nenes el visquin de forma diferent a l’escola
  2. Un objectiu d’aprenentatge: viurem l’estiu en un “entorn” d’immersió en anglès.

La proposta inclou activitats lúdiques com el teatre, manualitats, jocs, esport i experimentació. Per tant, s’ofereix als nens i nenes una activitat lúdica i molt participativa a través de la qual els infants adquireixen contacte amb la llengua anglesa.

Les activitats giraran al voltant de l’animació “The Travelling Circus

Equip educatiu: Monitors i educadors

L’equip docent està format per professorat nadiu qualificat i també per llicenciats/ades en filologia anglesa o bé traducció i interpretació. Respon a un perfil adequat per transmetre la llengua anglesa d’una manera natural i compta amb les competències necessàries per desplegar tan recursos pedagògics com lúdics.

Distribució dels grups

Les activitats es faran per grups d’edat amb un màxim de 10 alumnes. Això fa que una proporció equilibrada d’alumnes per monitor asseguri una dedicació exclusiva als infants.

Activitats

LET US ENTERTAIN YOU!:   Benvinguda.  Donar  la planificació d’activitats.

CIRCUS THEATRE/ACTS: Activitats relacionades amb el centre d’interès. Inclou entre d’altres activitats role play and theatre, face painting, small group games, science projects, songs, magic  dance.

CIRCUS CRAFTS: Introduirem els infants al món del circ tot fent manualitats

CIRCUS SHOW. It’s an   outdoor  activity  every Friday. Els pares poden venir a veure un petit espectacle. 

SPLASH TIME!: Anem a fer jocs d’aigua! Recordeu agafar-ho tot: crema solar, tovallola, braçals, gorra... i banyador!

THE TRAVELLING CIRCUS: Ens mourem i descobrirem el nostre entorn! Podem fer alguna excursió ben maca! I els monitors ens prepararan alguna sorpresa...

Horaris i preus

El Summer English Camp es dura a terme del 25 de juny al 27 de juliol de 2018.

L’horari és de 8 a 13.30 hores.

De 8 a 9 hores: Hora matinal opcional (segons demanda) | 9 euros setmana.

De 9 a 13 hores: Activitats que es faran totes cada setmana | 40 euros setmana.

De 13 a 13.30 hores: Servei de recollida opcional (segons demanda) | 5 euros setmana.

Cal portar esmorzar i aigua.

 

ARTISTOT

És un projecte artístic molt lligat al festival d'arts escèniques de Sant Hipòlit de Voltregà, conegut com a Artot, i que es porta a terme durant el mes de juliol. En aquest festival hi passen artistes professionals dels diferents àmbits, circ, dansa, teatre, música,  i els Artistots tenen l'oportunitat de conèixer-los de prop. Aquest 2018, farà 3 anys que vam iniciar el projecte Artistot, tot i que de l'Artot ja se'n celebrarà la 12a edició.

Aporta un gran benefici en el bon desenvolupament de la creativitat, l'emoció i la sensibilitat de la persona, des de l'art. Promou la descoberta i el treball de les arts escèniques i audiovisuals des d'una mirada atractiva i, sobretot, molt vivencial del que són les arts escèniques.

Són activitats temàtiques: pintura, dansa urbana, fotografia, circ, ràdio, edició fotogràfica, música, amb un eix transversal que és la construcció d'un projecte editable, en format llibre, sobre el festival Artot i l'experiència dels participants com a Artistots.

Es vol oferir una proposta artística diferent i innovadora per a nens i nenes de 3r de primària a 2n d’ESO, del 25 de juny al 27 de juliol de 2018.

El preu per setmana és de 35 euros.


La sessió informativa per presentar-vos el Summer English Camp i l'Artot tindrà lloc el proper dia 9 de maig, a les 19 hores, a La Llar de Sant Hipòlit de Voltregà.

Les inscripcions es duran a terme a l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, del 10 de maig al 8 de juny de 2018.


CONVOCATÒRIA D'AJUTS ECONÒMICS PER ACTIVITATS D'ESTIU

Enguany s’ha tornat a obrir una convocatòria per donar resposta als ajuts econòmics per activitats d'estiu, aquesta engloba campuscasals d'estiutallers i colònies i va dirigida  a infants d'entre 3 i 16 anys (sempre que reuneixin els requisits establerts).

Cal que presenteu la vostra sol·licitud al mateix centre educatiu o bé a l'Ajuntament del municipi on l'infant està empadronat. En aquesta mateixa pàgina teniu a la vostra disposició la sol·licitud així com un petit resum, anomenat "FAQS" (preguntes freqüents), en el què podeu trobar de manera molt clara, informació referent a la convocatòria (requisits, terminis,...) i que us pot servir per resoldre possibles dubtes.

 

Darrera actualització: 11.05.2018 | 10:22