Un cap de setmana primaveral encetat amb el Voltracat d'enguany

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 00:00

Aquest passat cap de setmana hem deixat el maig i començat el mes de juny amb un espectacle de foc a la Pista a càrrec de la Colla Foc i Ganxo i els diables i tabalers del Voltreganès en representació dels Fets de la Gleva i la crema de Sant Hipòlit. 

L'espectacle es va acabar de manera impressionant culminant-lo amb un enorme llaç groc il·luminat pel foc i desitjos de llibertat donant pas al concert Refugi a dins del Pavelló a càrrec de Joan Reig (bateria del famós grup d'Els Pets i a la veu en aquest projecte), Joan-Pau Chaves (al piano), Pep Solà (a la bateria) i Enric Puigdescens (al baix), versionant el mític disc "Viatge cap a Ítaca" de Lluís Llach i harmonitzant memorables temes de Raimon. 

L'endemà a les 15.25 h a la Plaça Anselm Clavé es va fer una ofrena floral al monument del 1714 i a les 17 h va tenir lloc una audició de sardanes amb la cobla Arbucienca. Més tard, a l'aparacament de La Pista, la companyia Ganso&Cia va oferir un espectacle familiar per a petits i grans on un rei llunàtic i un trobador singular regnaven amb excentricitat un petit imperi de 50 m2! Babo Royal, que és com s'anomenava l'espectacle, va tenir molt d'èxit entre els assistents i tothom en va sortir molt animat. 

Finalment, per tancar la festa de la primavera a Sant Hipòlit, diumenge dia 3 de juny es van celebrar els 70 anys de la Festa de la Vellesa amb la companyia de l'actriu Imma Colomer i Marcet gaudint d'una missa a les 12h cantada pel Cor de la Veu. A les 13:30 h, al Pavelló Municipal i amb una mica de gana, els veïns i veïnes del municipi es van reunir per gaudir d'un dinar de germanor i en acabar de fer la digestió l'Orquestra Venus ens va fer ballar a tots i a totes donant per acabada la festa de la primavera d'aquest any 2019. 

Darrera actualització: 03.06.2019 | 12:38