Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 00:00

Un taller adreçat als comerços del territori sent 15 comerciants els que han treballat tècniques i idees per millorar la imatge del seu establiment comercial.

El taller de Nadal, especialitzat en aparadorisme i paqueteria, consistia en dues sessions pràctiques en que s’oferia als participants més coneixements, tècniques i eines per millorar la imatge de l’establiment comercial, un punt clau per aconseguir una major incidència en el seu volum de vendes.

En la primera sessió es van treballar conceptes d’aparadorisme, aspectes genèrics per millorar l’aparador i captar clients i idees específiques per Nadal, coses senzilles i molt econòmiques però molt vistoses que ajuden a captar nous clients.

La darrera sessió, es va treballar la paqueteria i la sessió va ser molt pràctica podent adquirir noves tècniques per fer embolcalls i llaçades.

La llista total d’inscrites al curs ha superat les expectatives de les darreres formacions amb unes valoracions, per part de totes les assistents, molt satisfactòries, proposant la idea, de cara l’any vinent, de donar-li continuïtat.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 17:05

Imatges

Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès