S'ha constituït el primer Consistori Infantil del Voltreganès

Dimecres, 9 de novembre de 2016 a les 09:18

Aquest dilluns dia 7 de novembre, es va constituir de forma oficial el Consistori Infantil del Voltreganès del curs 2016-2017.

És una iniciativa que s’engega aquest curs escolar i està impulsada per les regidories d’educació dels dos ajuntaments. Compta amb la implicació dels centres educatius del territori, Abat Oliba, Comtes de Lacambra, Despujol, Institut del Voltreganès i Mare de Déu de la Gleva.

L’acte va començar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà amb la presència de l’Alcalde, Xavier Vilamala, la regidora d’educació, Marta Colom i la resta de regidors de la corporació, així com l’Alcalde de Les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala i la regidora d’educació, Gemma Sànchez. L’Alcalde, va remarcar la importància del seu paper i compromís davant el centre educatiu que representen, i en últim terme, a tota la ciutadania del territori.

El Consistori està format per 11 regidors infantils, el mateix que tenen cada ajuntament, 1 representant de 5è i de 6è de cada centre de primària, i 3 representants de secundària.

Els representants del consistori, després de comprometre el càrrec de regidor/a, l’Alcalde i les regidores els hi van col·locar el pin del consistori. Tot seguit la regidora els hi va formalitzar l’encàrrec d’enguany: Què faríeu per millorar la vida de tots els infants i joves dels municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà??

Es va donar 5 cartolines a cada regidor/a perquè pugui recollir les idees consensuades del seu centre escolar i poder-ho presentar en la sessió de treball del dijous dia 1 de desembre a l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà.

Darrera actualització: 09.11.2016 | 09:26