Sant Hipòlit de Voltregà rep per 3r any consecutiu el guardó Infoparticipa

Divendres, 27 d'abril de 2018 a les 00:00

El consistori compleix, per tercer any consecutiu, el 100% dels 52 indicadors marcats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP).

La UAB va lliurar el Segell Infoparticipa, que arriba enguany a la cinquena edició, en un acte que va tenir lloc dimecres 25 d’abril, a la Sala d’Actes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'alcalde, Hipòlit Serra, va agrair la tasca i va felicitar al personal de l’Ajuntament pels bons resultats, alhora que els va animar a seguir treballant per aconseguir l’excel·lència en l’àmbit de la transparència.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB per fer un reconeixement a les administracions públiques locals de Catalunya. Enguany s’atorga el Segell Infoparticipa a 92 ajuntaments, dels quals, 19 han obtingut un 100% d’indicadors positius, sent un d’ells Sant Hipòlit de Voltregà. Tan sols 3 municipis de la comarca d’Osona han obtingut la màxima puntuació, sent la majoria d’ells ajuntaments de grans dimensions.

 

Darrera actualització: 27.04.2018 | 12:43