Vols reemprendre? Vols cedir? Projecte Reempresa, informa-te'n

Dilluns, 3 d'octubre de 2016 a les 09:11

Reempresa pretén evitar el tancament d’empreses per manca de relleu directiu i gerencial o generacional, i donar noves oportunitats als reemprenedors que prefereixen continuar un projecte ja encetat que funciona, a començar-ne un des de zero.

Reempresa és un programa que facilita la compravenda d’empreses per part de persones que vulguin donar-los continuïtat, a través d’un mercat d’oferta de projectes cedents i sota una metodologia d’acompanyament en els processos.

Els ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà, a través de l'Oficina de Promoció Econòmica del Voltreganès, treballen conjuntament amb l’OPE de Manlleu per oferir al Voltreganès informació i prestació dels serveis propis del programa Reempresa.

El passat dijous 22 de setembre es va celebrar una reunió amb els polítics i els tècnics de Promoció Econòmica de l’àrea que cobreix l'OPE de Manlleu per tal d’establir les futures línies d’actuació amb cada municipi. En la reunió es va ressaltar la idoneïtat del programa com a eina per ajudar a les empreses que volen tancar a trobar una persona que pugui agafar-ne el relleu, de manera que l’empresa no es perd i la persona crea el seu propi lloc de treball.

Si voleu més informació sobre el programa Reempresa us podeu posar en contacte amb els ajuntaments.

Darrera actualització: 03.10.2016 | 09:44