Per què entrem al Consorci d'Osona de Serveis Socials?

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 15:10

L’agrupació de municipis per donar un servei de forma conjunta o mancomunada no és res que ens hagi de sorprendre. L’objectiu de qualsevol servidor públic hauria de ser optimitzar els recursos de tothom, sense renunciar a donar el millor servei a la nostra societat.

Aquests dos conceptes: millorar el servei a les persones usuàries i optimitzar recursos públics són el que ens van fer decidir a l’actual equip de govern a formar part del Consorci d’Osona de Serveis Socials.

Pel que fa a la gestió dels Serveis Socials, actualment, a la comarca d’Osona, a banda dels tres ajuntaments més grans, la resta de municipis estan agrupats a la Mancomunitat La Plana (11) i al Consorci d’Osona de Serveis Socials (34) que depèn del Consell Comarcal; només dos municipis, Centelles i les Masies de Voltregà, s’ho gestionen ells mateixos. 

Aquest equip de govern ha pensat, com han fet la majoria d’ajuntaments d’Osona, que la millor manera de gestionar els Serveis Socials és fer-ho amb criteris professionals, objectius, imparcials i evitant que de les ajudes socials se’n pugui obtenir un rèdit polític.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 15:16