Per portar el sac, el comerç del Voltreganès et regala 700€ en premis!!

Dijous, 30 de març de 2017 a les 14:22

Vine a comprar amb la bossa reciclable i rebràs una butlleta de la sort.

Aquesta campanya té com a objectiu premiar l’ús de les bosses reciclables, reduir el consum de bosses de plàstic, així com donar suport al comerç de proximitat estalviant en la compra de les bosses de plàstic i en premiar la fidelitat dels seus clients.

A les persones que utilitzin bossa reciclabe en les seves compres se’ls entregaran butlletes que repartiran premis directes de 0,5€, 1€, 2€ i 3€ de descompte en les seves compres, per un total de 700€.

Si no tens bossa, demana-la al comerç! Durant la campanya es regalaran bosses de cotó reutilitzables del Comerç del Voltreganès (fins a final d’existències) per facilitar la participació a tots els clients.

Vine a comprar amb el sac, el comerç i el medi ambient t'ho agraeixen!

Aquesta campanya està organitzada pels ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, des de les regidories de Desenvolupament Local. Col·laboren els comerços i serveis del Voltreganès participants en la campanya de les bosses “El sac el porto jo i el ganxo li posem tots” realitzada el passat mes d’octubre i novembre de 2016.

La campanya començarà el dia 1 d’abril de 2017 i finalitzarà el dia 31 de maig de 2017 (o fins a final d’existències).

Darrera actualització: 30.03.2017 | 15:14