Nova sessió de treball del Consistori infantil del Voltreganès

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 10:40

El passat dilluns el Consistori Infantil del Voltreganès es va reunir en una nova sessió de treball, en la qual es van tractar diferents temes.

Entre els temes tractats en la sessió, els membres del consistori van quedar d'acord amb les següents tasques:

- Comunicar als companys i companyes quines han estat les propostes guanyadores: Manteniment i Grup d'Escoltes.

- Demanar als companys i companyes quins espais concrets referits a Manteniment creuen que cal millorar: quins carrers, places, voreres, passos de zebra, fonts, lavabos públics, etc. És important saber quines coses cal millorar de manera concreta i on són. També cal pensar entre tots, en quines coses són més importants d'arreglar i quines altres no tant.

- Demanar als companys i companyes quines accions es podrien dur a terme per iniciar el Grup d'Escoltes, és a dir, per aconseguir que hi hagi un grup de persones voluntàries que ho vulguin tirar endavant.

- La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, va comentar que volia que pensessin també amb què posar en un parc concret. Ja se'ls farà arribar la informació.

Quan es parla de companys i companyes, es fa referència tant als companys de classe, com també a la resta de nens i nenes i nois i noies de les altres classes, quants més nens i nenes es pugui consultar i recollir les seves opinions millor, així es coneixaran més opinions i serà més democràtic.

Bona feina!

Darrera actualització: 17.02.2017 | 11:00