NOTA INFORMATIVA | Obres al carrer del Batlle de Serrallonga fins al carrer de Sant Agustí

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 12:00

Per tal de millorar la mobilitat urbana, us comuniquem que han començat les obres per a l’adequació provisional del paviment que va des del carrer del Batlle de Serrallonga fins al carrer de Sant Agustí.

Una vegada hagin finalitzat les obres, la circulació del següents carrers es veurà modificada:

  • Carrer del Batlle de Serrallonga, entre les cruïlles del carrer Progrés i el carrer de l’Antic Camí del Pilar, la circulació quedarà en un únic sentit, en direcció al carrer de Sant Agustí, en sentit baixada.
  • Carrer del Bisbe Morgades, entre el carrer del Progrés i la Rambla de Catalunya, la circulació quedarà modificada en un únic sentit de pujada cap el carrer del Progrés.

Us adjuntem el plànol on podeu comprovar l’afectació per obres en aquesta zona.

Tots aquests canvis es fan d’acord amb l’Estudi de Mobilitat de Sant Hipòlit de Voltregà, elaborat per la Diputació de Barcelona.

Com a veïns o comerços afectats per la proximitat de les obres, us demanem la vostra col·laboració i comprensió, pensant que aquests canvis han d’implicar una millora per al vostre barri i per al conjunt del poble.

Per a qualsevol suggeriment o petició relacionada amb les obres, us podeu dirigir a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, al telèfon 938 502 626 o a l’adreça electrònica st.hipolit@diba.cat

 

Darrera actualització: 13.03.2018 | 15:15

Imatges

Obres carrer del Batlle de Serrallonga