L’ECOESTACIÓ està de gira per Osona i arriba a Sant Hipòlit

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

Dijous, 11 d’octubre, l’ECOESTACIÓ s’instal·la a la Pista de 9 a 14 hores.

Vine a resoldre dubtes, a preguntar i a jugar amb els jocs interactius sobre residus i obtindràs un obsequi!

L’ECOESTACIÓ és un equip mòbil digital que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població.

La seva mobilitat permet esdevenir un punt informatiu itinerant multi pantalla que permet apropar-nos als 127.000 habitants dels 39 municipis de la comarca d’Osona on Recollida de Residus d’Osona efectua el servei de recollida.

La instal·lació disposarà d’un dinamitzador/a ambiental amb capacitat comunicativa que atendrà personalment els usuaris i incentivarà la població a participar en els mini jocs i al taller didàctic.

L’ECOESTACIÓ consta de diversos elements audiovisuals i hardware:

Concretament d’una pantalla de gran format, amb 65” on s’hi projectaran vídeos explicatius de la composició dels residus, dels diversos tipus de recollida i del tractament que reben. Es farà especial èmfasi en el reciclatge.

També disposa de 3 pantalles tàctils individuals (tauletes de 13,3’’) on hi ha mini jocs. Un dels jocs dedicat al multi producte, un altre al vidre i el tercer a l’orgànica els quals estan dissenyats amb el propòsit d’anar més enllà del pur entreteniment: volen educar i formar. Aprofiten els avantatges de la dinàmica de joc i van adreçats a nens i nenes a partir de 8 anys i a adults.

També consta d’un taller educatiu on es fan diverses preguntes relatives als residus i que els usuaris han d’anar responent correctament, guiant-los i donant unes pistes que hauran de cercar.

 

Darrera actualització: 10.10.2018 | 14:08