L'Associació de Comerciants del Voltreganès s'adhereix a la Setmana del Comerç organitzada per la Generalitat de Catalunya

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 08:00

L'Associació de Comerciants del Voltreganès (ACV) celebrarà la Setmana del Comerç i els 10 anys de la redacció del Pla de dinamització del comerç del Voltreganès amb un sopar el dijous 23 de març a Vinyoles que aplegarà tots els comerciants associats i que comptarà amb la presència d'alcaldes i regidors de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà.

Aquesta setmana es celebra la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania:

Activitats del món associatiu: Les associacions d’arreu del país durant a terme activitats dinamitzadores coincidint amb la Setmana del Comerç.

A part, es celebraran aquestes activitats programades:

Sessió inaugural: La Setmana del Comerç arrencarà el 20 de març a la Llotja de Mar (Pg. d'Isabel II,1), amb la presentació a càrrec de Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, i la descripció de totes les activitats.

Jornades “Comerç increïble”: Aquestes sessions tindran lloc al Mobile World Centre de plaça Catalunya (C/Fontanella, 2), els matins dels dies 21, 22, 23 i 24. L’objectiu és generar una plataforma de reflexió per als temes que interessen a tots sobre comerç, fomentar idees i compartir recursos per enfortir la competitivitat de les empreses de comerç.

Darrera actualització: 20.03.2017 | 09:26