L’Artot arriba a l’equador

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 00:00

Cada dia una nova mostra de participació i agraïment!

Emoció, descoberta, màgia, somriures, cohesió, ulls brillants, passió, vibració, moviment, i podríem seguir, sense trobar prou paraules per explicar el que ha estat aquesta primera etapa del festival Artot, i no ens ho inventem, són paraules arribades espontàniament dels espectadors.

L’Artot va engegar amb una proposta clau, The Black blues Brothers, que va engrescar la població a sortir i que ja des del primer dia es va veure que apuntava que seria una festival molt participatiu i així ha està essent.

Terra efímera del col·lectiu Terrón, va sorprendre amb el seu treball poètic i màgic, el silenci i la serenor es va mostrar en el públic mentre veia com des de darrera d’una pantalla es projectaven quadres pictòrics realitzats al moment per tres artistes, mitjançant argiles naturals i pigments naturals.

Els més menuts van poder gaudir també del petit ARTOT amb les seves famílies i amics. Fantàstica la interpretació dels dos artistes dels solos Mues i Colbuto de la cia francesa Mauvais Coton amb dosis d’equilibris, risc, humor, i molts somriures!

Malgrat que el temps va fer canviar de la Font del Bac al teatre l’espectacle My Hip Hop History, això no va impedir que Dani Pulmón engresqués de valent els espectadors i es marqués una sèrie de ritmes i temes amb tècniques de beatbox, que va deixar el públic amb la boca oberta.

Fem dansa com a segon any consecutiu dins l’Artot, va encaixar amb molt d’interès amb les dues propostes, Picnic on The moon, i el Mulier de la cia Maduixa, del Païs Valencià. Aquest darrer amb cinc ballarines dalt d’unes xanques van despertar molta expectativa i el pavelló es va omplir de gom a gom i no va decebre, per la seva espectacularitat i la bona interpretació i execució de les artistes.

Fins aquí, ja a l’equador d’aquesta proposta d’arts escèniques agrair a la població per l’alta participació i la bona acollida i engrescar-los a seguir descobrint tot el que queda per arribar que no és poc!!

 

 

Darrera actualització: 10.07.2019 | 10:57