L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà renova el segell Infoparticipa, que premia la transparència i la comunicació pública local

Divendres, 21 d'abril de 2017 a les 08:40

Només 17 ajuntaments catalans, entre ells l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, han obtingut una valoració del 100% en el total dels indicadors

Aquest dimecres 19 d’abril, va tenir lloc el lliurament de la 4a edició del Segell Infoparticipa als ajuntaments, als Consells Comarcals i per primera vegada a les Diputacions, a fi d'avaluar la transparència de la informació en la comunicació pública dels diferents ens locals.

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ha obtingut un any més aquest segell, gràcies a la transparència de la seva pàgina web municipal, aconseguint un 100% dels indicadors dels 52 establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Un total de 93 ajuntaments són els que van obtenir ahir els diferents guardons del Segell InfoParticipa: 10 Reconeixements, 6 Mencions i 77 Segells. D'altra banda, 5 consells comarcals van rebre el guardó i per primera vegada, també es van avaluar les Diputacions a les quals se'ls va fer entrega de tres guardons.

L’acte va començar amb una conferència a càrrec d'Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor polític, que va fer xerrada sobre "La Transparència més enllà del Portal (i del Segell)". Posteriorment, van haver-hi les intervencions d'Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP de la UAB i de Victòria Camps Cervera, presidenta del Consell Certificador. La cloenda de l'acte va anar a càrrec de Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya i Margarita Arboix Arzo, rectora de la UAB.

Darrera actualització: 21.04.2017 | 08:41