L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà cedeix l'ús d'una furgoneta adaptada l'entitat ADFO

Dimecres, 26 de juliol de 2017 a les 11:48

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona i l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà van signar el passat dijous 20 de juliol un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’aconseguir la plena integració de les persones amb disminucions físiques. Concretament, en aquest acte l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà va cedir l´ús d’una furgoneta adaptada a l’Associació Disminuïts Físics d’Osona.

Amb aquesta acció es pretén millorar el grau d´autonomia personal de les persones amb discapacitat física. ADFO es compromet a col·laborar en temes d´accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i en campanyes de sensibilització a través de les escoles del Voltreganès. També col.laborarà en el trasllat d´ususaris que ho solicitin de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà.

El conveni tindrà una vigència d´un any i es renovarà anualment. La signatura del conveni va anar a càrrec de l’Il·lustríssim alcalde de St. Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala i Bastarras, la regidora de Serveis Socials, Francina Puig i Suriñach i la presidenta de l’Associació Disminuïts Físics d’Osona, Núria Codina i Viladoms.

Darrera actualització: 26.07.2017 | 15:11