L'Ajuntament convida els veïns a reflexionar sobre el municipi i incentivar la participació

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

La passada setmana es va posar en marxa un procés participatiu amb la publicació d’un Quadern de Debat Ciutadà.

La iniciativa ha estat ideada des de la regidoria de Participació Ciutadana en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per poder conèixer el grau de satisfacció dels serveis i altres temes del municipi amb l’objectiu de poder millorar. La recollida de la informació es realitzarà mitjançant un Quadern de Debat Ciutadà que la passada setmana es va repartir a les cases del municipi i a través de l’escola Abat Oliba.

El llibret també estarà disponible als equipaments municipals i podeu descarregar el document adjunt que trobareu al peu de la notícia. Es recomana respondre un qüestionari per família o llar i la data límit per retornar-lo omplert és el dia 8 de febrer, ja sigui als punts de recollida establerts o bé per correu electrònic a st.hipolit@diba.cat. Si el retorneu obtindreu un obsequi!

Un cop recollides totes les dades i analitzades es farà una presentació pública amb els resultats.

Amb la posada en marxa d’aquest procés participatiu l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà convida als seus veïns a reflexionar sobre el municipi i els seus serveis i alhora incentivar la seva implicació i participació per ajudar a fer un poble millor.

Darrera actualització: 21.01.2019 | 11:40