La primera UpXic a Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 21 de maig de 2018

Aquest cap de setmana passat a Sant Hipòlit de Voltregà es va estrenat per primera vegada la Cronoescalada UpXic de la mà del corredor local Marc Traserra juntament amb Wenceslao Mas i Pol Vivet.

La sortida d’aquesta cursa vertical de muntanya es va fer a dos quarts de set de la tarda de dissabte a Sant Hipòlit de Voltregà de forma individual i cada 30 segons fins arribar a l’ermita de Sant Martí Xic, a les Masies de Voltregà, amb l’objectiu que els participants poguessin veure la posta de sol al mig del Pedraforca.

Hi van participar una setantena d’atletes, David Rovira amb un temps de 27 minuts va ser el més ràpid a la Cronoescalada UpXic. El segon classificat, a completar els 4,3 quilòmetres, va ser Marc Rota a 46 segons.

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Aida Pérez amb un temps de 34 minuts i 15 segons. Laia Aguilar i Sílvia roca van completar el podi.

Darrera actualització: 21.05.2018 | 15:46