La Fàbrica d'Impuls a la Innovació es posa en marxa al Voltreganès amb una sessió de Cafè Experto a l'espai CoGanxo

Dijous, 18 de maig de 2017 a les 09:52

L'Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès col·labora en un projecte d'apoderament per a l'ocupació, liderat per Creacció: La Fàbrica de l'Impuls a la Innovació. Es tracta d'un programa d'acompanyament a la inserció laboral i al canvi professional, que inclou diferents accions d'itineraris individualitzats, coaching i marqueting personal, així com sessions dissenyades per a obrir la ment, inspirar i clarificar l'horitzó professional dels participants: converses fora la capsa, cafès experto, sessions up-date...

En aquesta ocasió, el Voltreganès ha acollit el col·loqui "Vendre i vendre's, aquesta és la qüestió" amb Xavier Framis de Growing up, on s'ha parlat d'eines i mecanismes per posar en valor els projectes, projectar confiança en un mateix i generar reconeixement. A la sessió hi han assistit unes deu persones emprenedores i/o desocupades, amb diferents projectes, les quals han pogut exposar les seves inquietuds i dubtes.

Les següents sessions programades al Voltreganès són:

21 SETEMBRE 9.30h CONVERSES FORA LA CAPSA (1.5h)

Converses fora la capsa: taules-col·loqui facilitades amb materials audiovisuals suggerents i provocadors que et permetran mirar més enllà, inspirar-te, pensar fora la capsa.

5 OCTUBRE 9.30h SESSIÓ KICK OFF (1.25h)

Sessió de llançament “kick off”, on se t’explicarà què és i què t’ofereix el programa, i que es porten a terme, cada mes, a diferents municipis de la comarca.

COM?

Amb el disseny d’un itinerari personalitzat que inclou acompanyaments individuals (de coaching personal i màrqueting personal) i sessions grupals pensades per inspirar-te, obrir el teu camp de visió i ampliar el ventall de possibilitats.

PER QUI?

La Fàbrica de l’Impuls a la Innovació està adreçada a persones en situació d’atur o persones que o bé tenen estudis superiors (grau superior o universitat), o bé una llarga trajectòria professional.

COM ET POTS INSCRIURE?

Omple aquest formulari per rebre la informació del programa.

Assisteix a la sessió de llançament “kick off” que s’ofereixen cada mes a diferents municipis de la comarca.

Més informació: www.creaccio.cat/innovacio

Contacta amb nosaltres

Darrera actualització: 18.05.2017 | 12:02